Skleníky Variant s tradicí již od roku 1991

Skleník Variant L

Skleník Variant L

Jen velmi těžko na našem trhu najdeme skleníky s takovou tradicí, jakou mají modely Variant. Tento typ skleníku je firmou LIMES Litomyšl s.r.o. vyráběn již od roku 1991, tedy od samotného založení společnosti. Už samotný fakt, že se na trhu udržel tak dlouhodobě, svědčí o jeho vysoké kvalitě. Materiály a provedení samozřejmě prochází vývojem tak, aby plnily stále náročnější přání zákazníků, ale základní koncept zůstává stále stejný.

Kam a pro koho je určen? 

Už na začátku výroby byly skleníky Variant určeny pro vášnivé zahrádkáře i pro drobné zahradníky. Nabízeny jsou hned v několika variantách provedení. Jednotlivé varianty se nijak zásadně neliší v provedení konstrukce, ale v rozměrech a velikostech.

Typ J disponuje šíří 249 cm, typ K má šíři 276 cm, typ L má šíři 303 cm a typ M má šíři 426 cm. Všechny druhy disponují z čelní strany dvoukřídlými dveřmi o šíři 105cm, jen typ M má dvoukřídlé dveře z obou stran. Ke skleníkům lze ještě přiobjednat jejich prodloužení. K tomu slouží modely X a W. Dalším typem jsou skleníkové přístavby k domu Variant D a C, které využijí zejména zákazníci s malou zahradou. Samozřejmostí je široká škála příslušenství, ať už se jedná o automatické otvírače, police i konstrukční úpravy. 

Kvalitní konstrukce a výplně 

Konstrukce pro skleníky Variant je tvořena profily z žárově pozinkovaného plechu o síle 1 mm a 1,5 mm. Plechy nejsou svářené, takže zinek je nepoškozený a je tedy minimalizované riziko předčasné koroze. I proto je na pozinkované skleníky poskytována záruka 10 let. Spojovací materiál může být i v nerezovém provedení. Konstrukce navíc může být opatřena práškovou vypalovací barvou s UV stabilizací.

Do skleníků Variant lze využít několik druhů zasklení. Prvním druhem je speciální skleníkové sklo Helios s funkcí rozptylu světla. Možností je kalené sklo pro vyšší bezpečnost a čiré sklo, pokud jej zákazník požaduje. Na vaše přání zle provést zasklení polykarbonátem o síle 6 mm. Pokud máte možnost zasklení vlastními materiály, lze po dohodě objednat jen samotnou konstrukci.

Kompletní informace o sklenících Variant najdete na www.limes.cz.
02.09.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444