Skleník jako žádný jiný? Seznamte se s elegánem jménem Primus

Každý máme svou představu o tom, jak by zahrada měla vypadat, a to platí i při výběru skleníku. Pokud nejste spokojeni s běžnou nabídkou a rádi byste svou zahradu vybavili originální stavbou, jsou skleníky Primus to pravé pro vás.

Luxusní skleník pro každého zapáleného zahrádkáře

Samostatná řada skleníků Primus zaujme veškeré milovníky pěstování na první pohled. Díky široké nabídce rozměrů a příslušenství si můžete sestavit skleník dle vašich potřeb. Proto je téměř každý skleník originál. Jedině tak se vám ve vašem novém skleníku bude pokaždé pracovat pohodlně.

Samotná konstrukce skleníku je vyrobena z profilovaného žárově zinkovaného plechu o síle 1 až 1,5 mm a jeklových výztuh o síle 3 mm. V základním provedení je jako výplň použito kvalitní skleníkové sklo s efektem rozptylu paprsků. Žádné stínění či natírání již proto není nutné. Konstrukce skleníku je v základním provedení lakována barvou dle vašeho výběru. Povrchový nátěr je pokaždé proveden fasádním práškovým vypalovacím lakem odolným proti působení UV záření. Lak nejenže zvyšuje estetický dojem, ale také zásadně prodlužuje životnost celé konstrukce daleko za hranici 20 let.



Množství rozmanitého příslušenství ke skleníkům Primus naleznete výhradně u Limes Litomyšl s.r.o. Nechybí samostatný policový systém, pěstební stoly, dvoukřídlové pantové dveře s praktickými dělenými dveřmi, větrací boční okno se žaluziemi atd. Samozřejmostí jsou automatické otevírače střešních oken. V nabídce jsou pochopitelně rovněž výplně z odolného polykarbonátu o tloušťce 8 mm.

Montáž skleníku je velmi snadná, protože jednotlivé komponenty stačí pouze sešroubovat. Spojovací materiál je výhradně z nerezové oceli. Využít lze samozřejmě odbornou montáž přímo od výrobce. Připravte se na nadcházející jarní sezónu již teď – se skleníky Primus je to jednoduché. 

05.03.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444