Silná, kontrastní a odvážná, taková je nová kolekce Terazzo

Zdroj: Technistone, Taurus Terazzo Grey

Zdroj: Technistone, Taurus Terazzo Grey

Po úspěchu kolekce Serenity přichází Technistone s novými dekory

Společnost Technistone, která patří mezi světové výrobce tvrzeného kamene, opět posouvá hranice designu. Po velikém úspěchu mramorových dekorů kolekce Serenity se Technistone rozhodl přijít s něčím zcela odlišným. Vyniká v odhodlání, ve kterém se propojuje unikátní vývoj quartzu s nejnovějšími trendy designu při zachování nejvyšší kvality. Společnost má za sebou nejlepší rok ve své historii, a i pro rok příští, už jako součást americké společnosti Wilsonart® Engineered Surfaces, připravuje řadu dalších novinek.

Taurus Terazzo Grey, Taurus Terazzo White, Taurus Terazzo Black a Taurus Terazzo Dark jsou čtyři produkty, které se na konci měsíce srpna představily jako nová kolekce Terazzo. Mohlo by se zdát, že tímto návratem k výrazné hrubozrnné struktuře se Technistone inspiroval již ve své vlastní minulosti, ale opak je pravdou. Znovuobjevenou krásu terazzo motivu si žádá trh. Pestré barevné složení dekorů vytváří neotřelý, ale zároveň velmi přirozený vzhled. Velikost zrn má i vliv na povahu výrobků a jejich využití. Díky vysokému obsahu křemene tuto kolekci můžete bez obav použít na dlažbu či schody.

Zdroj: Technistone, Taurus Terazzo Dark
Všechny dekory kolekce Terazzo jsou dostupné i v žádaném matném provedení. Její odstíny jsou unikátní, odvážné a nevšední. Přímo vybízí dát naší kreativitě prostor pro činy. Kolekce Terazzo přináší sílu unaveným interiérům a prosazuje změnu. Je ideální pro designové i prakticky laděné interiéry. Skvěle vypadají v kuchyních i jako velkoformátové desky do koupelen. Zkuste si s nimi naplánovat interiér ve speciálním vizualizéru: https://technistone.com/www/visualiser/

Materiál třetího tisíciletí

 
Zdroj: Technistone, Taurus Terazzo White

 
Materiál TechniStone® je revoluční zejména díky spojení drceného křemene s pryskyřicí, která mu dává charakteristické odolné vlastnosti. Jeho hlavní předností je nulová nasákavost, pevnost a vysoká odolnost proti poškrábání, skvrnám nebo UV záření. Díky těmto funkčním vlastnostem je TechniStone® ideální k použití na kuchyňské desky, obklady koupelen ale i do vytížených komerčních prostor v podobě dlažby. S nadčasovým designem zajišťuje předpoklady pro dokonalý domov třetího tisíciletí.

Společnost Technistone nabízí svým zákazníkům aktuálně 60 odstínů. Mezi nimi jsou výrobky z kolekce Eco, která je díky nižšímu dopravnímu zatížení ekologická a pro nižší cenu i ekonomická. Je vyrobená z recyklovatelných materiálů lokálního původu. V kolekci Essential hraje prim odstín Crystal Absolute White.  Právě ten patří k nejbělejším odstínům na světě. Kolekci Exterior oceňují světoví odborníci především z oboru architektury. Jde totiž o první kolekci určenou pro venkovní použití na fasády a venkovní kuchyně. Naopak kolekce Starlight je unikátním příkladem dokonalého třpytu, kterým si Technistone před 20 lety otevřel brány světového úspěchu. Technistone dbá na udržitelnost. Špičková výrobní technologie dodává vstupním surovinám výjimečné vlastnosti. Vzniká tak vysoce kvalitní produkt odpovídající standardům moderní doby s důležitým aspektem na šetrné zacházení s přírodou.


Zdroj: Technistone, Taurus Terazzo Black
09.09.2019
  • Technistone, s.r.o.

    Společnost Technistone, s.r.o., se sídlem v Hradci Králové, je špičkovým světovým výrobcem tvrzeného kamene. Tento vysoce kvalitní materiál je pro své jedinečné vlastnosti a nadčasový design vyhledáván architekty, designéry i koncovými zákazníky. Zájem o tvrzený kámen TechniStone® neustále roste především v zahraničí, kde máme díky rozsáhlé distribuční síti zastoupení v desítkách zemí světa. Stále oblíbenějším se ale stává i v České republice. V roce 2019 se firma Technistone stala součástí americké společnosti Wilsonart® Engineered Surfaces, celosvětového lídra ve výrobě materiálů pro interiéry budov.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444