Seznámení s PVC podlahami Fatra

Vybíráte novou podlahu? Výběr je v dnešní době opravdu široký, od korkových podlah přes dřevěné podlahy až po PVC podlahy, známé také pod názvem lino. Proč zvolit právě PVC podlahu? Možná proto, že je v boji o vaši přízeň vybavena opravdu silnými zbraněmi v podobě skvělých vlastností. Jaké to jsou? Pojďme si je představit.

Vlastnosti PVC podlah

PVC krytiny oceníte obzvláště ve chvíli, kdy je vaším požadavkem vysoká odolnost. Tou se PVC podlahy rozhodně pyšní. Vyznačují se také dlouhou životností a nepřebernou nabídkou vzorů, odstínů a motivů, díky nimž dokážou velmi přesně napodobit přírodní dekory dřeva a kamene, ale také například motiv koberce. Dalším aspektem, který je při výběru podlahy podstatný, je údržba. PVC podlahy jsou velmi hygienické, snadno se udržují a v neposlední řadě tlumí kročejový hluk.

PVC podlahy Fatra

Tradičním výrobcem podlah je značka Fatra, která přichází se svou nabídkou PVC podlah pod názvem LINO Fatra. Tyto podlahy, jež vynikají výše uvedenými vlastnostmi, jsou k dostání v homogenním i heterogenním provedení. V případě homogenního provedení je nášlapná vrstva shodná s tloušťkou podlahoviny. Heterogenní podlahy se skládají ze tří vrstev, v tomto případě tloušťka nášlapné vrstvy určuje stupeň zátěže podlahové krytiny. Samozřejmě platí, že čím je stupeň vyšší, tím je podlaha odolnější. 

PVC v rolích LINO

PVC v rolích LINO se řadí k heterogenním podlahám, tedy k podlahám složeným ze tří vrstev. Tyto podlahy jsou vhodné jak do domácností, tak ke komerčním účelům i k lehkému průmyslu. Fatra nabízí hned několik kolekcí těchto krytin: DOMO, NOVOFLOR EXTRA, NOVOFLOR STANDARD a DUAL.

PVC v dílcích LINO

Homogenní podlahy v dílcích, mezi něž se řadí ELEKTROSTATIK, DYNAMIK a PRAKTIK N, jsou díky své vysoké odolnosti vhodnou volbou do škol, nemocnic, obchodních domů, výrobních hal i jiných veřejných prostor. 

PVC s elektrickými vlastnostmi 

V případě, že hledáte podlahu s požadavkem na elektrostaticky vodivé provedení, česká značka Fatra opět nabízí řešení v podobě PVC podlah s elektrickými vlastnostmi, mezi něž se řadí kolekce ELEKROSTATIK/DYNAMIK a Novoflor Extra Statik SD.

V nabídce firmy Fatra najdete kvalitní PVC podlahy se skvělými vlastnostmi, které jsou vhodné nejen do domácností, ale také do průmyslových hal, škol či nemocnic. Prohlédněte si širokou nabídku dekorů.

14.02.2018 | PR
  • Fatra, a.s.

    Společnost Fatra představuje na celoevropském trhu důležitého hráče v oboru plastikářského průmyslu. V České republice zaujímá na pozici zpracovatele plastů PVC, PE, PP a PET dominantní podíl na trhu. Fatra, a.s. je jediným českým výrobcem vinylových podlah.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444