Šetřete místo s moderními posuvnými dveřmi

Posuvné dveře jsou jedním z nejnovějších trendů v bydlení nejen díky své funkčnosti a jednoduché obsluze, ale i skvělému designu. Vybrat si můžete ze dvou variant – dveřmi posuvnými po stěně, nebo do stavebního pouzdra. Skryté zárubně a dveře Dorsis jsou neodmyslitelně spjaty s tímto komplexním řešením, které díky své konstrukci šetří místo.

Bezobložková pouzdra pro nejelegantnější řešení

Rozhodnete-li se dát přednost dveřím zajíždějícím do stěny, budete pro jejich instalaci potřebovat bezobložkové pouzdro EASY. Do něj se pak při otevření dveře plně schovají. Pouzdro je určené pro dřevěná i celoskleněná křídla a navazuje na čistý minimalistický design skryté zárubně. Samozřejmostí pouzder EASY, které českých zákazníkům dodává společnost Dorsis, je tichý chod dveří a pro zvýšení komfortu je možné použít i zpomalovač dojezdu.

Dveře zasouvající se do pouzdra nepotřebují vůbec žádný prostor, a tak ve svém domě či bytě ušetříte cenné místo.

 

Posuvné dveře po stěně

Pokud jste s posuvnými dveřmi ve svém interiéru nepočítali, vše se dá vyřešit variantou „po stěně“. Dveře se jednoduše zasadí do kolejnice, která je připevněna na stěnu, a po ní se pohybují. Vybrat si můžete z variant skrytého, nebo viditelného posuvu, jednokřídlých či dvoukřídlých provedení, materiálů i různých barev.
 

Proč zvolit posuvné dveře?

Čistý a elegantní design posuvných dveří dokáže pozvednout celkový dojem z místnosti, ve které se nachází. Jak už bylo zmíněno, šetří místo v menších prostorech a tam, kde by se vzájemně mohly potkat dvoje dveře otevírané.

Další velkou výhodou posuvných dveří je naprostá bezbariérovost a jednoduché ovládání, které nečiní problém lidem se sníženou hybností, ani dětem. 

 

Více informací o posuvných dveřích

Více informací se dozvíte na oficiálních stránkách společnosti Dorsis, na Facebooku či Instagramu. Vzorkovny Dorsis se nacházejí v Kolíně, Olomouci a Brně.
19.02.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444