Šetřete již dnes - kupujte LED svítidla!

Představte si univerzální, minimalistický, revoluční, inspirativní a kvalitní design osvětlení, který lze v domácnosti a nejen v ní použít až radikálně novými způsoby. Ano, přesně takové je osvětlení  LED svítidel řady LEDINO od největšího výrobce svítidel, firmy Philips.

LEDINO je natolik stylové osvětlení, že z něj budete chtít udělat základ kteréhokoliv interiéru.

Tato LED svítidla s nádechem minimalismu vytváří jasné světlo a nebývalé světelné tvary, příjemně vyzařující a vytvářející v okolním prostředí přirozené denní osvětlení a atmosféru pohody.


Přednosti LED technologie


Led svítidla LEDINO jsou opatřena kvalitními led diodami a výrobce garantuje a udává až dvacetiletou životnost celého svítidla (až 50 000 hodin svícení), a přitom naprosto minimální spotřebu elektrické energie.

LED (Light Emitting Diode) je polovodičový typ diody, která vyzařuje světlo ihned, jakmile jí projde elektrický proud. V současnosti dosahuje LED modul 7,5 W stejný světelný výkon jako běžná 40 W žárovka (350 lumenů). Přitom poskytuje daleko kvalitnější typ světla, více se přibližující charakteru denního světla, na které jsou lidské oči navyklé a díky kterému vás při použití LED svítidla ve zhoršených světelných podmínkách nebudou bolet.

LED svítidla tedy šetří oči, energii a peníze, aniž by byl snížen světelný výkon. Naopak! U tohoto stále populárnějšího typu osvětlení je navíc možnost používat nastavitelnou intenzitu světla pomocí stmívačů a z plně funkčního osvětlení tak vytvořit příjemnou tlumivou atmosféru k navození pohody a odpočinku.


Variabilita LED


Modul LED uvnitř LED svítidla, také nabízí použití odlišných úhlů paprsků - 40° až 80°. Co se týká barvy světla, v paprsku nehrozí žádné ultrafialové či ultračervené záření a je zaručena vysoká úroveň jasu a intenzity. Navíc LED diody boří hranice i co se týká barvy osvětlení. Díky LED diodám je možné dosáhnout nejen odstínů bílého světla (studená bílá - 4000 Kelvinů či teplá bílá - 2600 Kelvinů, tedy typické žárovkové světlo), ale i kombinace až 16mil. barev - řada svítidel Living Colors. To je ale na samostatnou kapitolu.

Řada svítidel firmy Philips LEDINO představuje laditelnou bílou barvu u vybraných výrobků, kterou si při instalaci můžete vybrat - to se týká bílé barvy od odstínu teplé bílé až po studenou bílou.

Kdybyste chtěli shrnout řadu osvětlení Ledino do jedné věty, vypadalo by to nějak takto: Elegantní design ve spojení s inovativní úspornou technologií LED, technologií zítřka.

Designů a stylů osvětlení v této řadě svítidel je mnoho a můžete vybírat z několika desítek ten, který Vám bude nejvíce vyhovovat. Stačí navštívit internetový obchod www.rajsvitidel.cz, kategorie LED svítidla a z pohodlí domova si vybrat LED svítidlo ať už jako venkovní osvětlení domu, orientační osvětlení okrasné zahrady nebo osvětlení v rámci interiéru.

    

29.08.2011

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • AC Heating

    Tepelná čerpadla AC Heating české výroby, jsou určena pro vytápění rodinných domů, bytových domů i komerčních komplexů. Tepelná čerpadla jsou vybavena plynulým řízením výkonu (invertorem) a řízeným vstřikováním chladiva. Jsou vhodná pro radiátory, podlahové vytápění, stěnové topení, stropní chlazení. Řídicí systém xCC umožňuje v základním vybavení možnost připojit k internetu. Jedná se o zařízení v nejúspornější energetické třídě A +++.

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444