Sestavte si sami vanu s hydromasáží

Společnost RAVAK přichází s novým on-line konfigurátorem hydromasážních systémů. Zájemci o vanu s hydromasáží si v sedmi jednoduchých krocích sami navolí všechny potřebné charakteristiky počínaje typem vany až k veškerým doplňkům. Intuitivní a přehledná aplikace, kterou najdete na www.ravak.cz  pod názvem Průvodce výběrem hydromasážního systému, doprovází jednotlivé kroky stručnými vysvětlivkami a zákazník je v každém okamžiku informován o průběžné ceně vybraných výrobků.

Celý proces trvá pouze několik minut a jeho výsledkem je komplexní dokument s vyobrazením vany a zabudovaného systému i cenová kalkulace, to vše určené k  vytištění. Takto připravenou konfiguraci lze uplatnit u kteréhokoli z prodejců hydromasážních systémů RAVAK.

Sortiment RAVAK zahrnuje  osmnáct hydromasážních systémů kompatibilních s celkem jednadvaceti vanami. Pro tři vany (LoveStory, You a Viola) vyvinul RAVAK originální systémy přizpůsobené právě těmto vanám. RAVAK nabízí jak tradiční způsoby jemných perličkových (Air), intenzivních vodních (Hydro) a kombinovaných masáží (Hydro/Air), tak i unikátní systém Whisper.

Systém Whisper – novinka letošního roku


Hydromasážní systém Whisper je novinkou roku 2011, ojedinělou na českém trhu.  Jako jediný nabízí uvolňující masáž bohatou směsí vody a vzduchu vycházející i ze dna vany. A jak napovídá už svým názvem (whisper – šepot), je charakteristický svým bezkonkurenčně tichým a úsporným provozem, protože oproti kombinovaným systémům pracuje s jedním agregátem a neobsahuje dmychadlo. Požitek z relaxace v systému Whisper tak není ohrožen obvyklým zvýšeným hlukem spojeným se spuštěním airmasáží.

Když koupelnu, tak RAVAK


RAVAK se spuštěním konfigurátoru řadí k světovým technologicky nejpokročilejším výrobcům. S konfigurátory se můžeme setkat běžně zejména v automobilovém průmyslu. Stejně tak, jako je pořízení automobilu zásadním rozhodnutím v osobním a rodinném životě, má i rozhodování o vybavení koupelny dopady do dalších desetiletí každodenního života domácnosti. Firma RAVAK se ve svém působení profiluje nejen jako výrobce, ale i jako partner a rádce při těchto důležitých krocích a vyvinutí konfigurátoru je jedním z výsledků tohoto úsilí.

RAVAK se zaměřuje na koupelny promyšlené do posledního detailu v ucelené nabídce komplexních řešení. Svým zákazníkům dodává vany, sprchové kouty a dveře, hydromasážní systémy, umyvadla, nábytek, vodovodní baterie a další koupelnové doplňky. Společnost působí ve více než 50 zemích světa a je největším výrobcem vybavení pro koupelny nejen v Čechách, ale i v celé střední a východní Evropě.
27.07.2011

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444