Sen architektů i obyvatel loftů - sprchová zástěna Easy LOFT od společnosti SanSwiss

Walk-in zástěna Easy Loft Attic. Cena na dotaz.

Walk-in zástěna Easy Loft Attic. Cena na dotaz.

Loftové byty, které jsou vestavěny do dřívějších průmyslových budov, představují pro architekty vždy obrovskou výzvu. Tento prostor je totiž nepříznivě ovlivněn příliš otevřeným prostorem a vysokými stropy.  Loftové byty mají většinou pouze jednu otevřenou místnost, ve které musí být umístěna postel, kuchyně i koupelna. A právě pojetí „koupelny“ bývá mnohdy největším problémem.

Proto SanSwiss přichází s moderními sprchovými zástěnami v industriálním designu, které perfektně zapadnou do daného prostoru. Zástěny se vyrábí ve dvou atraktivních provedeních – Easy Loft Industrie a Easy Loft Attic - ve velkorysé výšce 2000 mm a standardních šířkách od 800 do 1400 mm. Atraktivní černá matná barva profilů dodává sprchovým zástěnám punc luxusu. Walk-in zástěny Easy Loft jsou vybaveny 8 mm bezpečnostním sklem s antiplakovou úpravou Aquaperle, která snižuje usazování nečistot a vodního kamene na skle. Díky této úpravě stékají vodní kapky ze skla dolů a neusazují se na něm, což značně usnadňuje údržbu skla.
 
Walk-in zástěna je ukotvena stabilizační vzpěrou, která zajišťuje optimální stabilitu. V loftovém bydlení jsou většinou nerovné zdi, které mnohdy komplikují montáž sprchového koutu. U montáže zástěn od SanSwissu tato komplikace nehrozí. Kompaktní vyrovnávací profil, mimochodem rovněž v atraktivní černé barvě, výrazně zjednodušuje montáž.

Walk-in zástěna od společnosti SanSwiss dokonale ladí s celkovým loftovým bytem a majitelé se zde cítí příjemně. Pro více informací kontaktujte prodejní oddělení společnosti SanSwiss s.r.o., Jičín.
11.06.2018 | PR
  • SanSwiss - renomovaný výrobce sprchových koutů a vaniček z Jičína

    Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních řešení a spolehlivým partnerem v oblasti koupelen a wellness..


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444