Sedací soupravy - zkuste si vybrat na internetu

Předvánoční čas představuje jedno z ideálních období pro zútulnění obývacího pokoje. Nová sedací souprava je dárkem, který ocení celá rodina ať už při sledování domácího kina nebo při rodinných oslavách.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Sedací souprava Chicago

Nakupování na internetu přináší více výhod než jen možnost nakupovat rychle a z pohodlí
svého domova. Některé druhy zboží jsou kvůli svým rozměrům náročné na předváděcí prostor v kamenných obchodech. Kamenné pobočky prodejen tak mnohdy mohou vystavit pouze omezený počet zboží. Sem patří rozeměrnější nábytek, tedy i sedací soupravy.

Internetové obchody jako například www.sedaci-soupravy-levne.cz toto omezení nemají, takže si zde můžete prohlédnout velké množství nejrůznějších typů sedacích souprav. Díky popisům s informacemi o použitých materiálech, barvách, rozměrech a dalších detailech mají zákazníci možnost udělat si o jedntlivých produktech dobrou představu, porovnávat a nakonec najít takový, který jim bude vyhovovat jak typově tak svojí cenou.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Sedací souprava Piano

Z aktuálním nabídky tohoto e-shopu vybíráme například populární sedací soupravu Chicago, která se svým designem uplatní především v klasicky laděném, tzv. stylovém interiéru. Nabízí komfortní sezení a luxus koženého potahu. Soupravu tvoří trojsed a dvě křesla. Skladem je k dostání ve třech barevných variantách  - persica, whiskey a nature.

Další výhodnou sedací soupravou je např.  Piano. I v tomto případě se jedná o kombinaci trojsedu a dvou křesel, tentokrát ale v moderním designu. Moderní je i použitá barevná kombinace černé a bílé. Korpus se dvěmi malými polštářky je čalouněn eko-kůží, ostatní látkou podobnou semiši.

16.12.2011 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444