Schází vám úložné prostory? Máme pro vás řešení!

Tomáš a Petra jsou čerstvými absolventy vysoké školy. Bydleli spolu už na kolejích, ale teď se rozhodli si konečně pořídit první společné bydlení. Sehnat v Praze dobrý byt za slušné peníze však není žádná hračka. Podařilo se jim najít útulný malý byteček ideální pro dva mladé lidi, avšak úložných prostor měli nedostatek.

Oba dva jsou vášniví sportovci - Tomáš jezdí závodně na kole a Petra se ve volném čase věnuje tenisu. Kromě toho oba milují zimu a tak tráví většinu zimních víkendů na sjezdovkách a horských chatách. Není to však jen sportovní vybavení, které potřebují někam uložit. Oba by si chtěli do bytu dát spoustu věcí, na které už bohužel nezbylo místo, ale zároveň se jich nechtějí vzdát. Tomáš už v záchvatu zoufalství málem vyhodil svou milovanou sbírku cyklistických magazínů, které zkrátka nebylo kam uložit. Na poslední chvíli však Petra objevila skvělé východisko - osobní sklady Less Mess Storage.

Co je Less Mess Storage?


Nejznámější řetězec osobních skladů v České republice a Polsku - tolik ve zkratce o Less Mess Storage. Pokud potřebujete v práci či v novém bydlení více úložných prostor, Less Mess Storage je ta správná volba.


K tomu, aby jste své věci rychle a efektivně uložili, vedou pouhé 3 kroky! Nejprve si vyberete velikost skladovací kóje, která se pohybuje od verze MINI (od 0,5 do 1 m2) až po verzi EXTRA VELKÁ (15,5 m2 a více). Také je dobré vybrat si sklad, do kterého to máte nejblíže (pobočky najdete v Praze Holešovicích, Dejvicích a na Pankráci). Poté si můžete sklad pronajmout - začněte nezávaznou online rezervací. Nájemní smlouva je sestavena tak, aby byla co nejjednodušší a nejpřehlednější a podepsat ji lze i přímo na pobočce, kde si můžete vybrat také formu úhrady a sklad si osobně prohlédnout. Finálním a tím nejpříjemnějším krokem je uložení věcí v bezpečném a snadno dostupném skladu!


Když si Tomáš s Petrou pečlivě prohlédli webové stránky, měli jasno. Po krátké úvaze se shodli na STŘEDNÍ velikosti skladovací kóje (9 m2 se zdálo být dostačujících). Konečně měli místo na všechno, i na starožitnou komodu po Tomášově babičce, která by jinak skončila na smetišti. Mladý pár si vybral sklad v Holešovicích - autem to mají necelých deset minut. Rezervaci vytvořili online a rovnou zvolili i způsob platby. Kromě toho zakoupili i krabice na uložení a bezpečnostní zámek, které společnost také nabízí. Problém s uložením jejich sportovního vybavení a osobních věcí byl tak rázem vyřešen!

Pokud řešíte podobný problém s uložením svých osobních věcí, neváhejte navštívit webové stránky Less Mess Storage.
02.10.2019 | PR
  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444