Sbohem, drahé energie! Změnu dodavatele energií vyřídíte kompletně z domova

Až tisíce korun ročně můžete ušetřit změnou dodavatele energií. Takové peníze váš rodinný rozpočet v nadcházejících měsících určitě uvítá. Navíc to snadno zvládnete doma, třeba z pohovky svého obýváku. Na aktuální koronavirovou situaci zareagoval největší alternativní dodavatel energií Bohemia Energy, který zavedl vzdálený digitální podpis. Domácnosti tak mohou šetřit za energie z pohodlí domova.

„Zájemci mohou veškeré smluvní dokumenty podepsat doma na počítači, tabletu či na mobilním telefonu a podpis má stejnou platnost jako při vlastnoručním podpisu papírové smlouvy,“ říká Libor Holub, obchodní ředitel Bohemia Energy. 
 
Je to velmi snadné a elektronický podpis zvládne každý. Do e-mailu zákazníkovi přijde odkaz na dokument, který má podepsat. Ten si pročte, zkontroluje a podepíše podle toho, na jakém zařízení jej otevře. Na telefonu nebo tabletu prstem nebo stylusem, na PC myší nebo na notebooku také touchpadem. 
 

Trocha aktivity se vyplatí

Změna dodavatele energií vám může ušetřit až tisíce korun ročně. A není to přitom nic těžkého! Začněte tím, že si zjistíte, jakou úsporu vám změna přinese. K objektivnímu srovnání nabídek jednotlivých dodavatelů můžete využít nezávislých internetových kalkulaček, třeba na stránkách ERÚ nebo portálu TZB-info.cz.


K posouzení finanční výhodnosti budete potřebovat fakturu posledního vyúčtování. Nebo stačí fakturu vyfotit mobilem a poslat e-mailem vybranému dodavateli. Ten vám pak pošle konkrétní nabídku šitou na míru.
 
Využíváte v domácnosti elektřinu i plyn? Prověřte si, jestli je nemůžete mít od jednoho dodavatele. „V případě, se rozhodnete odebírat od Bohemia Energy obě komodity, budete mít veškerou agendu spojenou s energiemi tzv. pod jednou střechou. Můžete si sloučit elektřinu a plyn do jednoho účtu,“ vysvětluje Libor Holub.

Šetříte tak nejenom peníze, ale hlavně čas. Platíte jedny zálohy, vše zařídíte na jedné bezplatné lince, máte jeden kontakt a vše najdete přehledně v jednom online účtu. 
16.11.2020 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444