Sára a Zora - ortopedické matrace, které přispějí ke kvalitě spánku

Naše zdraví a celkovou pohodu ovlivňuje mnoho faktorů, jedním z nich je dostatečný a zdravý spánek. Kvalitu spánku přímo ovlivňuje matrace, na které spíme. Matrace by se měla přizpůsobovat tělu, měla by kopírovat přirozené zakřivení páteře a zajistit v každém okamžiku ideální podporu pohybového aparátu.

Lamelové matrace od firmy JELÍNEK

Pro zdravý spánek a dokonalou relaxaci nabízí firma JELÍNEK svým zákazníkům levné matrace do postele. Jedním z klíčových výrobků firmy jsou jedinečné ortopedické lamelové matrace. Tyto zdravé matrace dokáží dostatečně pevně a přitom citlivě kopírovat tvar těla v jakékoliv poloze, správně jej podepřít, dokonale uvolnit a protáhnout.

Matrace se skládá z ortopedického lamelového roštu, nosníků a roznášecí vrstvy. Základem ortopedických lamelových matrací SÁRA KLASIK, SÁRA MAX a ZORA je pružný lamelový rošt, který je zabudován přímo uvnitř matrace. Lamelový rošt tvoří tři podélné nosníky z PUR pěny, které se u jednotlivých matrací liší výškou, tuhostí a možností nastavení tvrdosti matrace. Nosníky jsou opatřeny bavlněným pouzdrem s kapsami, ve kterých jsou uchyceny dřevěné lamely. Na pružný lamelový rošt je položena vysoce prodyšná roznášecí vrstva, zajišťující rovnoměrné rozložení váhy těla.

Vyberte si rozměr i materiál roznášecí vrstvy

Zákazník si sám může zvolit typ roznášecí vrstvy matrace, na výběr má tzv. studené PUR pěny, Talalay latex, NAWAPUR, paměťovou línou pěnu TERMOPUR, nebo luxusní latexovou pěnu EMBRACE. Matrace jsou vybaveny snímatelným potahem, prošitou antialergickou vrstvou z dutého vlákna. Typ potahu si může zákazník vybrat z několika variant: Bavlna, Aloe Vera či Micro Active.

Dodat lze nejrůznější rozměry matrací podle přání zákazníka, maximálně však do rozměru 240x140cm, širší matrace se vyrábí jako dvoumatrace. Velkými výhodami ortopedických matrací je nejen možnost výroby v různých modifikacích podle přání zákazníka, ale také jednoduchá obnovitelnost všech komponentů. Výměnou lze lehce změnit váhovou kategorii, obnovit potah či roznášecí vrstvu a tím prodloužit funkčnost matrace na delší období. Nezapomínejte, že pro správnou funkci matrace je nezbytné, aby ležela na rovném a pevném podkladu.

V nabídce matrací nezapomíná firma JELÍNEK ani na naše nejmenší. Vždyť kvalitní dětská matrace do postele je velice důležitá pro správný vývoj dítěte již od jeho narození, proto i jejímu výběru věnujte patřičnou pozornost.
27.08.2013 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444