SanSwiss, specialista na sprchové kouty

Novinky od 1.4.2023

Sprchový kout je nedílnou součástí každé koupelny. Aby však sprchový kout sloužil řadu let a stále zářil, je důležité, aby byl vyrobený z kvalitních materiálů. Správnou volbu je SanSwiss, podívejme se společně na novinky v jeho sortimentu!

Elegantní a transparentní sprchové kouty AMALIA

SanSwiss přichází na trh sprchových koutů s řadou AMALIA. Sprchové kouty AMALIA se pyšní jedinečným bezrámovým designem, jemným svislým madlem a nadčasovým vzhledem. Jde o praktické posuvné sprchové dveře, které šetří spoustu místa! SanSwiss nabízí sprchové kouty AMALIA ve tradičním aluchromu a v elegantní černé matné barvě z kolekce BLACK LINE s čirým sklem.

Sprchová zástěna AMALIA, černá matná, čiré sklo l Jednodílné posuvné dveře s pevnou stěnou v rovině, boční stěna


Sprchové zástěny DIVERA nově v černé matné barvě

Kvalita, flexibilita, funkčnost. Sprchové zástěny DIVERA již každý zná. K dispozici jsou křídlové, posuvné nebo zalamovací sprchové dveře, které lze kombinovat s pevnými stěnami v rovině nebo s bočními stěnami.

DIVERA však nabízí i působivé Walk-in zástěny, které lze doplnit o krátké otočné stěny v 90° a ve 180°.

Od 1. dubna si můžete pořídit sprchové zástěny DIVERA i v černé matné barvě z kolekce BLACK LINE! Tradiční aluchromové provedení je stále k dispozici. Ze skel si můžete vybrat čiré sklo, dekor skla Screen nebo bílé linky.

Sprchový kout DIVERA, černá matná, čiré sklo l Jednokřídlé dveře s pevnou stěnou v rovině, boční stěna v 90°


Vanová zástěna CADURA – pohodlné sprchování ve vaně

Rádi byste si dopřáli sprchování, ale máte prostor pouze na vanu? Ideálním řešením je pořízení vanové zástěny od SanSwiss! Novinkou je vanová zástěna CADURA s elegantním madlem, která se ihned stane dominantním prvkem vaší koupelny díky jedinečnému designu!

Vanová zástěna CADURA je k dispozici ve tradičním aluchromu a v černé matné barvě s čirým sklem a s dekorem skla Screen. Výška vanové zástěny činí 1 200 a 1 400 mm a výška je pohodlných 1 600 mm!


Vanová zástěna CADURA, aluchrom, čiré sklo l Vanová zástěna s posuvným dílem


Kvalitní sprchový kout PUR1C

Řadu PUR nově zdobí také jednokřídlé dveře s vyrovnávacím profilem PUR1C s 8mm bezpečnostním sklem, integrovanými chromovanými panty a magnetickým těsněním. Součástí sprchové zástěny je také 5mm aluchromová prahová lišta.

Sprchová zástěna PUR, chrom, čiré sklo l Jednokřídlé dveře s vyrovnávacím profilem


Walk-in zástěny EASY s novým dekorem skla

Atraktivní Walk-in zástěny se pyšní širokým výběrem skel. Nově si však můžete zvolit další exkluzivní dekor – sklo Lina! Dekor je tvořen technikou strukturování skla s tónováním.

Walk-in zástěny EASY, černá matná, sklo Lina l Pevná stěna samostatná s vyrovnávacím profilem


Sprchové boxy MODUL od SanSwiss s novým profilem

Na závěr se seznamte s moderními sprchovými boxy MODUL 1200, které nabízí 3 půdorysné varianty a 5 velikostí od 800 do 1 200 mm. Montáž sprchového boxu je jednoduchá, bez vrtání, šroubování či silikonů. Zadní lakovaná stěna ze 6mm bezpečnostního skla je opatřena antiplakovou úpravou Aquaperle. Na výběr jsou 2 termostatické baterie.

Obdélníkový modul s posuvnými dveřmi, stříbrná leštěná, čiré sklo
03.04.2023 | PR
  • SanSwiss - renomovaný výrobce sprchových koutů a vaniček z Jičína

    Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních řešení a spolehlivým partnerem v oblasti koupelen a wellness..


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444