SPACE STEP zpřístupní úložné prostory nad hlavou

Také neradi uschováváte předměty ve skříňkách ve výšce, protože se tam špatně dostáváte, ale bohužel vám nic jiného nezbývá, když máte malý byt? Seznamte se s novinkou SPACE STEP, díky níž na vše pohodlně a bezpečně dosáhnete.

Využívat se musí každý úložný prostor. Díky SPACE STEP lze plánovat nejen vyšší skříňky, ale dokonce ještě vytvořit nový úložný prostor v oblasti soklu, kde je stupínek ukrytý. Stává se tak dvojnásob praktickým. Stupínek SPACE STEP ukrytý v soklu je stabilní, bezpečný a pomůže snadno dosáhnout na pracovní desku, do dřezu nebo umyvadla také dětem. 

Mohou vám tak pomáhat a zapojit se do společného vaření nebo mytí nádobí. Stupátko dosedne už při nosnosti od 8 kg (do 150 kg) a bezpečně se zaaretuje. Pod plochu stupínku SPACE STEP lze integrovat od výšky 150 mm soklový výsuv až do výšky 250 mm. Získáte tak další úložný prostor.


Využijte SPACE STEP a taková potravinová skříň SPACE TOWER například získá hned dvojnásobnou hodnotu: na jednu stranu vytvoříte dole další úložný prostor navíc, na druhou stranu nahoře lépe dosáhnete na uložené předměty v nejvýše umístěné polici. SPACE STEP můžete realizovat se všemi Box systémy i vodicími systémy. 
 
Pro naprosto komfortní využití můžete sokl vyšperkovat ještě i osvědčenými technologiemi pohybu Blum. Podstavec SPACE STEP se tak navíc snadno otevírá a zavírá. Pořídit ho můžete i s elektrickým otevíráním SERVO-DRIVE. Měkké a tiché zavírání zajistí tlumení BLUMOTION.



Stupínek SPACE STEP bude užitečným pomocníkem ve všech místnostech vašeho domova, ale i v kancelářích nebo v obchodě.

 
 
02.09.2020 | PR
  • Blum, s.r.o.

    Kupujete novou kuchyň? Víte, jak by měla být uspořádána a vybavena, aby byla dlouho moderní, funkční a ergonomická? Přijďte a zkuste si novou kuchyň postavit v životní velikosti přímo u nás. Proveďte "Zkušební jízdu" v budoucí kuchyni. Informace na www nebo 281 090 161.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444