SONY představuje televizory Sony Bravia

Sony Bravia OLED AG9 z řady Master Series

Sony Bravia OLED AG9 z řady Master Series

Pokud si chcete užít film ve špičkové kvalitě, nemusíte za každou cenu chodit do kina. Značka Sony představila televizory Sony Bravia, které vás nadchnou obrazem v jasných barvách a jedinečným zvukovým zážitkem.

Televizor stvořený pro filmové fajnšmekry

Užít si film v kvalitě jako v kině? Žádný problém, televizory Sony Bravia OLED AG9 z řady Master Series jsou tím nejlepším, co televizory v rozlišení 4K mohou nabídnout. Pyšní se výkonným obrazovým procesorem X1 Ultimate a technologií Pixel Contrast Booster, který zajišťuje dechberoucí přesnost detailů, věrnost barev, precizní jas a kontrast, to vše v super širokém pozorovacím úhlu. Technologie Acoustic Surface Audio+ diváka zcela obklopí jedinečným zvukovým zážitkem, a ještě více jej vtáhne do děje díky reproduktorům, se kterými zvuk vychází přímo z obrazovky televizoru. Ultra tenký moderní design byl stvořený tak, aby skvěle doplnil vzhled vašeho pokoje. Modely této prémiové řady jsou dostupné v úhlopříčkách 55“, 65“ a 77“. 

Odhalte krásu v každém detailu

Pokud hledáte elegantní a výkonný televizor do svého obývací pokoje, pak vás Sony Bravia série XG8096 uchvátí svým jednoduchým ovládáním a skvělou konektivitou podpořenou operačním systémem Android. Vychutnejte si svět plný živých barev a realistických detailů v rozlišení 4K HDR s technologií 4K X-Reality™ PRO., která zajišťuje pozoruhodně čistý obraz. Díky Triluminos displeji si vychutnáte věrné podání barev. Elegantní design s úhledně uschovanými kabely pak vhodně zapadne do každé domácnosti. Dostupné jsou v úhlopříčkách 43“, 49“, 55“, 65“ a nově i 75“. 
30.01.2020

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444