Kde končí zastřešení teras, začíná SKYTRIUM

SKYTRIUM Mia

SKYTRIUM Mia

Zapomeňte na robustní pergoly, altány nebo ostatní provizorní řešení zastřešení teras. Teď je tu SKYTRIUM. Novinka od společnosti ALBIXON, a. s., díky které si snadno vytvoříte u domu nebo v zahradě příjemné místo pro volný čas, relaxaci nebo posezení s rodinou či přáteli. A využívat ho můžete celoročně, i když počasí venku nebude zrovna ideální.

Největší výrobce bazénů a bazénových zastřešení v Evropě přináší svým zákazníkům další možnost, jak příjemně trávit čas na zahradě bez ohledu na rozmary počasí. Ve spolupráci s předními architekty a designéry vzniklo SKYTRIUM – konstrukce, která svým tvarem, funkčností i barvou uspokojí představu ideálního krytého venkovního posezení. 
 
SKYTRIUM [skajtrium] má hned několik zásadních výhod a předností. K jeho instalaci není potřeba stavebního povolení. Stačí mít k dispozici pouze jednu opěrnou zeď, ke které se lehká hliníková konstrukce snadno a rychle připevní a doplní transparentní či skleněnou výplní. Hliníková konstrukce je velmi odolná a nenáročná na údržbu.
SKYTRIUM Mia+
 
Barvu konstrukce lze přizpůsobit fasádě nebo okenním rámům. Výplň může tvořit polykarbonátová krytina s UV ochranou od německé firmy BAYER nebo bezpečnostní sklo, které je odolnější, na pohled elegantnější a lépe se udržuje. Unikátní posuvné moduly pro variabilní otevírání prostoru umožňují SKYTRIUM plně otevřít například pro opalování, nebo naopak bezpečně uzavřít, když prší nebo dokonce padají kroupy. Infrazářič na dálkové ovládání je ideálním doplňkem pro každého, kdo bude ve SKYTRIU trávit i dlouhé zimní večery.

Pro klasické domy i moderní architekturu

Na výběr jsou tři designová řešení, z nichž každé je vhodné pro jiný typ stavby. Model Mia vyniká elegantními rovnými liniemi, které skvěle doplní jak klasické rodinné domy, tak moderní architekturu. Lomené řešení konstrukce zajišťuje komfortní výšku v celém vnitřním prostoru i v nižším provedení. K dostání je ve třech typizovaných rozměrech vhodných pro většinu staveb a zahrad, neboť může stát i samostatně. Navíc díky unikátnímu patentu zvládne jeho montáž i průměrně šikovný jedinec.

Ladné křivky modelu Rio působí elegantně a přímo vybízejí k lenošení na terase za každého počasí. Pevná konstrukce a plynule klesající tvar si skvěle poradí se sněhem, proto je tento model vyhledávaným řešením do horských oblastí.

Vyznavače minimalistického stylu zaujme řešení Art se skleněnou výplní a čistým designem, který skvěle doplní jakoukoli stavbu či exteriér.
 
Skytrium Mia pořídíte již od 132.250 Kč vč. DPH. Bližší informace o novince naleznete na www.albixon.cz.
 
SKYTRIUM vám pomůže atraktivním způsobem rozšířit obytnou plochu a vytvoří ideální venkovní prostor, kde můžete v suchu a teple trávit veškerý volný čas během celého roku, za každého počasí. Tak proč toho nevyužít? Pořiďte si SKYTRIUM a vychutnejte si komfortní bydlení v moderním stylu.
11.06.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444