SAPELI UNLIMITED – nový unikátní showroom v pražském Karlíně

Firma SAPELI  nedávno otevřela v Praze Karlín nový prémiový showroom, který není pouze obyčejným prodejním místem, ale je především tvůrčím prostorem, ve kterém mohou světlo světa spatřit originální nápady.

Nová platforma nabízí zákazníkům poradenství krok za krokem a zároveň je jediným místem, kde je možné zakoupit oceňované designové dveře MUTEO.


Dveře MUTEO, které již získaly 5 světových ocenění za design.

Prémiový koncept SAPELI UNLIMITED je určen nejen pro odborníky ze světa architektury a designu, ale i pro všechny, kteří se zajímají o interiérový design. Přináší individuální péči o každého zákazníka počínající návrhem technologických a konstrukčních řešení dveří dle konkrétních představ. Součástí konceptu je i design bar, který obsahuje až čtyři stovky reálných vzorků povrchů, skleněných výplní, klik, hran, závěsů nebo třeba posuvných systémů. S pomocí interaktivní aplikace si zákazníci následně mohou promítnout finální návrh dveří na přítomném LED panelu a vidět je přímo na místě v životní velikosti.


Součástí prémiového showroomu SAPELI UNLIMITED je design bar obsahující až čtyři stovky reálných vzorků.

Kromě komplexního poradenství a velmi aktivního zapojení zákazníka do procesu plánování je SAPELI UNLIMITED jedinou dostupnou platformou, která zákazníkům nabízí oceňované dveře MUTEO, které SAPELI vyvinulo ve spolupráci s předním českým designérem Petrem Novaguem. Ty jsou charakteristické svým unikátním designem, jenž spočívá v estetické čistotě splynutí dveří a kliky v jeden celek. Tento jedinečný systém v letošním roce získal hned pět prestižních cen za design, a to  Red Dot Award, International Design Award, A ´Design Award, German Innovation Award a European Product Design Award.


Dveře MUTEO v showroomu SAPELI UNLIMITED v pražském Karlíně.

Prémiový showroom SAPELI UNLIMITED je otevřen každý všední den od 9.00 do 17.00 v budově Butterfly v pražském Karlíně, na adrese Pernerova 42, Praha 8. Více informací o konceptu SAPELI UNLIMITED naleznete na: www.sapeli-unlimited.com.
07.11.2019 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444