S pračkou E-dose proti plýtvání

Věděli jste že každý, kdo běžně používá pračku, má tendenci nadhodnocovat množství prášku? Spotřebujeme ho tak až o 40% více, než je zapotřebí. Výsledkem tohoto plýtvání je zvýšení cyklů máchání, kterých je třeba k vyprání prádla, což představuje také nadměrnou spotřebu vody.

Řešení přináší pračka nové generace E-dose vybavená plně automatickým dávkovačem tekutého prostředku, která ušetří až polovinu jeho nákladů a sníží spotřebu vody až o 12 litrů. E-dose zkrátka zatočí s plýtváním pracími prostředky. Stanoví přesnou dávku pracího prostředku pro daný cyklus na základě množství prádla, tvrdosti vody a typu tekutého detergentu a pak automaticky dávkuje potřebnou dávku přímo ze zásobníku. Její ovládání je jednoduché: jednou nastavíte tvrdost vody, naplníte zásobník o kapacitě až 4,5 l tekutým pracím prostředkem, a pak u každého cyklu volíte pouze intenzitu zašpinění prádla. O ostatní se pračka E-dose postará sama. A co se stane, když potřebujete použít jiné speciální přípravky (pro černé, vlněné prádlo, atd.)? Nemusíte se obávat, že pro tyto případy není pračka vybavena. Vždycky máte možnost využít klasický zásobník.

Vrchem plněná pračka E-dose s kapacitou až 7 kg, v energetické třídě AAA, a s programem OptiA39 minut je na našem trhu dostupná již nyní pod značkou Brandt.


Více informací najdete na www.brandt.cz
21.05.2009 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444