S krbovými kamny ušetříte

Chtěli byste ušetřit na nákladech za vytápění? Pořiďte si krbová kamna Prity, se kterými nejen že budete mít výdaje pod kontrolou, ale také si budete moct užívat romantiku u plápolajícího ohně.

Když se investice vyplatí...

Krbová kamna Prity patří v posledních deseti letech k těm nevyhledávanějším krbovým kamnům v České republice. Popularitě přispívá jejich nízká pořizovací cena, snadné ovládání a vysoký výkon. Krbová kamna Prity jsou mimořádně spolehlivá - v bezchybném stavu dokážou svému majiteli sloužit spoustu let.

Krbová kamna s teplovodním výměníkem vytopí celý váš dům

Krbová kamna Prity si můžete navíc pořídit s teplovodním výměníkem. Co to znamená? Teplovodní výměník se snadno napojí na rozvody topení, a tak získáte teplo v každé místnosti, která má radiátor. Kromě toho, že kamna s výměníkem odvádějí teplo do tepelné soustavy, vydávají i sálavé teplo do místnosti. Takto budete mít doma příjemné teplo bez vysokých poplatků.

Krbová kamna Prity s troubou i se sporákem

Některé typy krbových kamen Prity nabízí jako praktický doplněk troubu nebo sporák. Takto vybavená kamnaj sou ideální volbou například na chalupu, kde se stanou vaším praktickým pomocníkem. Zatímco budete topit, můžete vařit a ušetřit tak další peníze za energie.

Snadná instalace bez nutnosti stavebního povolení

Krbová kamna Prity jsou ideální volbou pro doplňkové topení i jako hlavní zdroj tepla. V letních měsících je oceníte například tehdy, pokud se náhle ochladí a vy si budete potřebovat doma či na chalupě přitopit.

Instalace krbových kamen je velice jednoduchá. Na rozdíl od krbu u krbových kamen nemusíte žádat o stavební povolení. Při instalaci krbových kamen se navíc neudělá zbytečný nepořádek, jelikož k tomu není potřeba předělávat celý interiér. Postačí vám pouze přístup ke komínu a nehořlavá podlaha. Pod krbová kamna Prity můžete pořídit speciální sklo, které chrání zem před vyskakujícími jiskrami. Zvyšuje se tak bezpečnost i ochrana podlahy.
30.05.2016 | PR
  • NEJLEVNĚJŠÍ KAMNA

    Internetový obchod nejlevnejsi-kamna.cz nabízí širokou nabídku kvalitních krbových kamen Prity, Kratki a Thalia za velice příznivé ceny. Další kategorií je řada produktů pro kempování, grily, vařiče, kuchyňské vybavení a mnoho dalších.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444