S dřevostavbami Bydlení Dnes budete v pohodě i zítra

Hledáte kvalitní dřevostavbu na klíč do 1 milionu? Řešením jsou pro vás mobilní dřevostavby „Bydlení Dnes", které spojují moderní architekturu s vašimi dnešními potřebami.

Tyto mobilní domy jsou navrženy tak, aby byl vnitřní prostor maximálně využitý a nemusela se používat složitá konstrukční řešení, která stavbu zbytečně prodražují.

Myslete na zítřek

 
U „Bydlení Dnes" získáte plnohodnotnou kvalitní dřevostavbu do 1 milionu, tedy za podstatně nižší cenu, než zaplatíte za průměrný byt o stejné velikosti. Když si postavíte stavbu, která je svou velikostí optimalizovaná na vaše potřeby, vyhnete se problémům, které trápí velké domy – zejména jejich vysokým provozním nákladům. Je velký rozdíl, jestli zaplatíte za topení 50 tisíc ročně ve starém a zbytečně velkém domě, který ani nevyužijete, nebo 6 tisíc v mobilní dřevostavbě, která bude mít přesně tolik prostoru, kolik potřebujete. Ulevte své peněžence za pravidelné měsíční náklady energetickým společnostem a místo toho jeďte raději na dovolenou.  

Mobilní dřevostavba - to není dům na kolech
 
Mobilní dřevostavbou se rozumí spojení moderní, soudobé architektury a zákazníkových požadavků na kvalitní bydlení. Mobilní dřevostavby jsou navrženy pro celoroční užívání, ale lze je samozřejmě upravit tak, aby je mohli jejich obyvatelé využívat jen jako letní chatu, kterou lze opět díky demontovatelným spojům kdykoliv rozšířit. Mobilní dřevostavby jsou vyhledávány pro svou cenovou dostupnost, flexibilní konstrukci a rychlou výstabu, ke které není třeba žádné základové desky.
Filozofie mobilních dřevostaveb Bydlení Dnes

Mladému páru stačí k pohodlnému bydlení pár místností. S rozrůstající se rodinou však rostou i požadavky na velikost domu. Ve stáří je naopak velký dům přítěží.  Možnost mít dům, jehož velikost i dispozice si můžete upravit podle sebe, je proto logickým řešením.
 
Projekt „Bydlení Dnes" vám nabízí mobilní dům, který se přizpůsobuje vám a ne naopak. Již se kvůli potřebě většího nebo menšího domu nemusíte stěhovat a stavět si dům nový. Dům totiž roste s vámi a vaší rodinou.

Dřevostavby „Bydlení Dnes" vám umožní si místnosti dodatečně přikoupit a až je nebudete potřebovat, stejně jednoduše je můžete odstranit nebo z nich postavit dům pro vaše děti. Bydlete chytře již dnes a zítra buďte v pohodě.

 
04.06.2013

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444