S dlažbou ve vzhledu mramoru dodáte luxus do vaší koupelny a nebude vás stát jmění

Dlažba imitující mramor má dokonalý design a hodí se do každé koupelny i interiéru

Dlažba imitující mramor má dokonalý design a hodí se do každé koupelny i interiéru

Mramor je synonymum elegantnosti a luxusu. Každý si ho ale nemůže dopřát, ať už z hlediska ceny nebo náročné údržby. Ukážeme vám náhradu pravého mramoru v podobě dlažby v imitaci mramoru. V dnešní době nových technologií a digitálního tisku jsou totiž keramické obklady a dlažby věrnou imitací vzhledu mramoru, ale při zachování výhod keramické dlažby.

Jaké jsou výhody dlažby v dekoru mramoru?

 
Dlažba se vzhledem mramoru můžete
použít na stěnu i podlahu
 
Dlažby s dekorem mramoru mají oproti přírodnímu mramoru několik výhod:
 
  • Jsou tvrdší a mají nižší obrusnost – jsou tedy odolnější.
  • Jsou cenově dostupnější – přírodní mramor, který je čím dál tím víc vzácnější, je i čím dál dražší. U imitací mramoru v M.B.KERAMICE začínají ceny od 900 Kč/m2.
  • Tloušťka a váha – tloušťka přírodního mramoru se pohybuje kolem 1-2 cm, tloušťka keramických dlažeb je do 1 cm. Při opravdu velkém formátu obkladů a dlažeb např. formát 120x60 cm se přírodní mramor pronese. Kdežto dlaždice imitující mramor se začínají vyrábět i ve ztenčených tloušťkách např. pouze 5,5 mm, čímž se také snižuje jejich váha a výrazně se zjednodušuje montáž a manipulace.
  • Dokonalá imitace i vytěžených mramorů – nejenže dokonale imitují, ale dokonce i interpretují vzhled, který se už v přírodě nevyskytuje.
  • Snadná údržba – při vylití citronové šťávy, červeného vína, kompotů či při kontaktu s borůvkami, nedochází k poleptání povrchu.
Dlažba v dekoru mramoru je skutečně věrnou imitací pravého mramoru. I s jeho proměnlivou strukturou, žilkováním i probarvením. Dlažba již dokáže z designového hlediska mramor zastoupit na 100 %. 
Dlažba v imitaci mramoru přetvoří každý prostor na designový interiér
 

Jak se pohybují ceny u dlaždic v imitaci mramoru?

Dlažby v imitaci mramoru můžeme dělit do několika cenových relací. Přičemž cena může záviset na několika faktorech:
 
  • Velikost dlaždice – menší formát je jistě levnější než ten velký, na druhou stranu na velkém formátu struktura a žilkování mramoru lépe vyniknou. Velkoformátové obklady můžete použít také do koupelny.
  • Podkladový střep – z jakého střepu je dlaždice – bílý střep dlaždice vždy svědčí o lepší kvalitě.
  • Opakování vzoru – vliv na cenu má také množství opakujících se vzorů v sérii. To znamená, že v rámci jedné barvy je třeba až 15 různých designů (vzhledů) dlažby, což zaručuje, že vedle sebe nebudou ležet dvě dlaždice se stejným vzorem (je zaručena velká podobnost s přírodním mramorem. U jiných výrobků může být tato opakovatelnost pouze 4 designy, což nezaručuje, že dlaždice se stejným vzorem nebudou ležet vedle sebe. 
Dlažba v imitaci mramoru se vyrovná skutečnému mramoru
M.B.KERAMIKA nabízí dostatek dlažeb v imitaci mramoru v různých cenových hladinách tak, aby si vybral skutečně každý. Ceny se pohybují od 890 Kč, přes 1 500 Kč až třeba po 4 000 Kč za 1 m2. Tři druhy dlažeb v dekoru mramoru pro vás držíme také skladem – k okamžitému odvozu. Navštivte prodejny a přesvědčte se. Vyzkoušejte servis a využijte zkušeností.
27.01.2017 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444