S Hypoúvěrem můžete bydlet hned!

Doslova přes noc se stal hitem na trhu s financováním bydlení Hypoúvěr Modré pyramidy. Řadě lidí se nyní může splnit dlouholeté přání koupit si byt, dům nebo realizovat větší rekonstrukci stávajícího bydlení.

V čem je úspěch Hypoúvěru? V tom, že ideálně kombinuje výhody úvěru ze stavebního spoření a klasické bankovní hypotéky. V současné době je podle objektivního srovnání jedním z nejlevnějších úvěrů na bydlení na českém trhu vůbec. Mezi jeho přednosti patří mj. nulová akontace (poskytnutí úvěru bez vlastních prostředků klienta), roční úroková míra 4,25 % nebo 4,7 % s garancí na 6 let, možnost předčasného splacení úvěru nebo vyšších splátek bez sankcí, nízké požadavky na příjmy a další výhody.
Oproti hypotéce je tedy dostupnější a nabízí jistotu výhodné úrokové sazby po delší dobu. Díky sníženým požadavkům na bonitu si může tento druh úvěru dovolit mnohem více lidí.  O Hypoúvěr může zájemce požádat bez počátečního vkladu a spoření. Modrá pyramida tak dává možnosti těm, kteří neměli dosud možnost mít předem naspořené finanční prostředky. Zájemce nezdrží ani vyřízení žádosti o úvěr. Zpracování úvěru je velmi rychlé a zabere zpravidla 10 pracovních dnů od předání kompletních podkladů.  Prodloužením doby splatnosti jsou splátky rozloženy tak, aby je měsíční rozpočet např. rodiny, zvládl. Pro reálnou představu, na Hypoúvěr ve výši 1 000 000 Kč dosáhne rodina s jedním dítětem ve věku do 6 let již s měsíčním příjmem 17 380 Kč a splácet bude 5 915 Kč měsíčně (další příklady viz tabulka).

Nabídku lze využít i k nákladnější rekonstrukci současného bydlení. Horní hranice úvěru je neomezená, jeho minimální výše je 300 000 Kč.
I vy na to máte - s Hypoúvěrem…
Můžete se o tom přesvědčit každý u finančních poradců Modré pyramidy, kteří zájemcům zdarma zpracují individuální finanční plán podle jejich potřeb a finančních možností. Rovněž konzultace jsou zdarma a zcela nezávazné.
Proč právě teď?
Nejde o žádný reklamní trik, ale o dobře míněnou radu. Málokdo si uvědomuje, že pořizovací ceny bydlení bezesporu v příštích letech ovlivní změny sazeb DPH. Připomeňme si, že u stavebních prací souvisejících s bydlením je plánováno zvýšení DPH z dnešních 5 % na 19 % a očekává se i zvýšení cen materiálu. I z toho důvodu se nevyplatí dlouho váhat. Stavební spoření jako investici do bydlení již využili tisíce klientů Modré pyramidy. Snižováním nároků na žadatele i úrokových sazeb z úvěrů je vlastní bydlení reálnější pro stále více lidí. Vlastní střecha nad hlavou a vlastní klid nemusí být jen sen.

06.05.2005 | Tisková zpráva

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444