S BigMatem postavíte a ušetříte až 50 000 Kč

Vykročte vstříc novému domovu a začněte stavět nebo rekonstruovat. Chcete-li dokonalý výsledek, svůj první krok směřujte do BigMat stavebnin. Zde vám nabídnou kompletní stavební sortiment za velmi příznivé ceny, a navíc vám vrátí až 50 000 Kč zpět, což je jistě příjemné snížení plánovaného rozpočtu, nemyslíte? A to není vše! Mimo výhodné cenové nabídky na daný materiál, navíc získáte odborné poradenství a doručení zboží až na stavbu.

Společně od A do Z…

Rozhodli jste se, že letošní rok bude pro vás ve znamení stavby či rekonstrukce rodinného domu? Pak máte jistě spoustu myšlenek, otázek a možná i obav z toho, jak to všechno sami zvládnete… Co byste řekli na to, kdybyste měli k dispozici někoho, kdo vám nabídne pomocnou ruku ve všech fázích stavby domu? BigMat je tu pro vás. Evropská síť stavebnin, která nabízí kvalitní stavební materiál, mnohaleté zkušenosti, odborné poradenství, kompletní servis, proškolené zaměstnance… a teď i navíc exkluzivní akci „Postav dům s BigMatem“
 

Vy stavíte, BigMat přispívá

Nakupte stavební materiál pro stavbu nebo rekonstrukci rodinného domu v síti BigMat a jako bonus navíc získáte nákupní poukaz pro zařízení svého domu nebo zahrady. Zavítejte na stránky www.bigmat-stavebniny.cz, proveďte jednoduchou registraci a využijte nabízené výhody, které ocení zejména váš rodinný rozpočet.

Čím více stavebních materiálů v BigMat stavebninách nakoupíte, tím více peněz vám bude vráceno zpět. Nevěříte? Počítejte:

Pokud nakoupíte nad 300 000 Kč minimálně 5 stavebních celků, získáte zpětný bonus 5 % z prodejní ceny formou poukázky na další zboží. A to nejen v prodejnách BigMat, ale i v oblíbených prodejnách IKEA nebo Mountfield
 

Není na místě dlouho váhat…

Akce „Postav dům s BigMatem“ je časově omezena (platí už jen do 31. 5. 2017), proto pokud si chcete pořídit kvalitní a cenově dostupný stavební materiál, navíc získat 50 000 Kč a vybavení do domácnosti či zahrady, pospěšte si…

Více informací naleznete na www.bigmat-stavebniny.cz.
25.05.2017 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • LB Cemix, s.r.o.

    Společnost LB Cemix patří mezi přední výrobce stavebních hmot a je dodavatelem špičkových zateplovacích systémů Cemix THERM s evropskou kvalitou. Široký sortiment fasádních materiálů nabízí nepřeberné množství různých variant realizace fasády. Značka Cemix je známá nejen v České republice, ale i v rámci středoevropského trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444