Rychlý pomocník při drobných opravách

Konečně je zde jaro a jak to tak na jaře bývá, sluníčko odkryje vše, co potřebuje naši šikovnou ruku. Tu odpadlý háček na stěnu na zahradní hadici, tu odštíplý kousek dřeva na vaší venkovní oblíbené zahradní lavici, prasklé koště nebo dokonce naprasklý model loďky vašeho nejmladšího. Co s tím? Zavolat opraváře, pořídit nové? Není třeba. Na tyto drobné opravy a na mnoho dalších je zde Loctite Ultra Repair.

Možná se to bude zdát neuvěřitelné, ale na všechny tyto opravy stačí jediný pomocník Loctite Ultra Repair  - speciální hmota, která přilepí téměř jakýkoliv materiál. Dokáže nejen lepit, ale opraví i uštípnutý kousek. Navíc je voděodolná a odolává i širokému rozpětí teplot. Loctite Ultra Repair je navíc extrémně rychlý. Vytvrzuje do 10 minut. Proto tedy není divu, že jsme si na pomoc zvolili právě jej. Práce s univerzální hmotou je velmi snadná, stačí ji jen krátce promnout mezi prsty, dokud se obě složky řádně nespojí a poté použít.

Dokáže opravit opravdu téměř cokoliv. Například kapající těsnění v kuchyni.  Stačí připravenou hmotu vytvarovat do úzkého proužku a nalepit v okolo kolínka, přitlačit a neteče. Opraví dokonce i plastový šuplík v mrazáku, stačí vtlačit hmotu mezi spoje a vydrží i náročnější zacházení dětí, které se nemohou dočkat své vytoužené zmrzliny. Ani vyviklaná skoba není pro Loctite Ultra Repair problém. Jednoduše vtlačíte hmotu do štěrbiny a skobu ukotvíte do ní, po deseti minutách můžete pověsit, co potřebujete.  Oprava úchytu v šuplíku bude také hračka, stačí vytvořit malou kuličku, přitlačit ji na úchyt a ten následně na správné místo na šuplíku a za chvíli již můžete používat.  

Loctite Ultra Repair si poradí tam, kde kousek chybí, např. odštípnutý kousek dřeva ze židle, nebo u krytu fénu. Stačí jen vytvarovat hmotu do správného tvaru, přitlačit a po deseti minutách můžete opravenou věc používat. Tak snadno mohou jít opravy se šikovnou hmotou Loctite Ultra Repair.

Více informací naleznete na www.loctite.com

Podrobněji se s tímto výrobkem můžete seznámit také v následujícím videu:
22.04.2013 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444