Ruina v centru Prostějova se mění v rezidenční bydlení

Výstavba bytového domu REZIDENCE FLORIÁN ve Fanderlíkově ulici v centru Prostějova byla zahájena na konci loňského roku. Spolu s ní byl zahájen také prodej bytových jednotek a komerčních ploch, které v bytovém domě vzniknou.Stavba bude dokončena na jaře r. 2012, kdy tak přivítá své nové obyvatele.

V areálu bývalého pivovaru vyroste nové rezidenční bydlení, které uspokojí i náročné požadavky současného bydlení. Svou polohou přímo v centru města, ale zároveň mimo hlavní komunikace, nabízí Rezidence Florián ideální komfort dnešního bydlení. Bytový dům se nachází 5 minut chůze kolem zámku Prostějov na Perštýnské náměstí se všemi sociálními i kulturními službami. V přímém dosahu je mateřská i základní škola a také základní umělecká škola.
 

         

       Současný stav                                         Vizualizace nového bytového domu 

Exteriér i interiér  nového bytového domu je řešen tak, aby byl částečně zachován vzhled původního průmyslového objektu, avšak architektonické a technické zpracování vychází z moderních prvků a technologií.

První podlaží přestavěné budovy bývalého pivovaru nabídne nebytové prostory o rozloze téměř 700 m2. V nich budou moci fungovat prodejny nebo firmy nabízející služby. V podzemí budovy pak bude sklepní zázemí bytů a šestnáct parkovacích stání pro osobní automobily. Další parkovací místa pro vozidla vzniknou na venkovním prostranství u domu.
  
V nadzemních podlažích (2.NP až 5.NP) vznikne 32 bytových jednotek od jednopokojových s rozlohou necelých 38 m2, po čtyřpokojové, které mají plochu téměř 117 m2 a rozlehlou terasu. Balkon nebo terasa je však součástí každého bytu.

Zájemci si je mohou rezervovat již nyní na tel. 734 519 951 nebo na vinklarkova@tomaas.cz. Pokud si zarezervujete nový byt či prostor pro vaše podnikání nyní, máte možnost ovlivnit jeho budoucí podobu výběrem materiálů a zařizovacích předmětů dle vašich představ a v nadstandardní kvalitě.

Celý projekt je podrobně prezentován na samostatných webových stránkách www.rezidenceprostejov.cz, včetně půdorysů jednotlivých bytů i podlaží, standardního vybavení a informací o prodejních cenách.

        

07.02.2011

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444