Rozsvícené Vánoce: Jak na vánoční výzdobu

Světelná vánoční výzdoba se stává architektonickým prvkem, dotváří prostor a může být výrazem stylu. Hledáte-li inspiraci nebo radu, zavítejte do Vánočního dvoru, kde se vánočnímu osvětlení věnují skuteční odborníci.

Vánoční dvůr Dobrovíz v Praze západ, nedaleko pražského letiště, je sídlem společnosti zabývající se vánočním osvětlením i místem vzorkové prodejny, kde si můžete prohlédnout ojedinělé světelné dekorace, jež zkrášlují města a obce nejen v ČR. Vánoční dvůr pořádá pravidelně v čase adventu tvořivé dílny a vánoční program. V atmosféře kouzelných světel můžete prožít příjemně předvánoční čas, vytvořit dárek či dokoupit vše nezbytné pro vánoční výzdobu s patřičnou inspirací či odborným poradenstvím.

Vánoční výzdoba podléhá jako vše kolem nás módním trendům, které sledují i výrobci vánočního osvětlení. DecoLED přichází letos s dalšími novinkami, kterými můžete ozvláštnit již stávající výzdobu a inspirativně ji proměnit k vlastnímu jedinečnému výrazu.


Stále více oblíbenější solární a bateriové osvětlení v různých podobách umožňuje neotřele dekorovat nedostupná místa, nové kouty našich příbytků. V souladu s módním trendem přirozenosti, křehkosti a čistoty lze využít nového drátkového osvětlení jednoduchou aranží do váz či původních minimalistických vazeb. Hravost lze doplnit různými LED svíčkami a svícemi – ať už zajímavou vazbou, neobvyklým rozmístěním v bytě či tradičním využitím.


Tradiční výzdobu lze rozšířit drobnou světelnou dekorací ze všech různých materiálů konvenujících interiéru domova. Obliba rozrůstající vánoční výzdoby měst a zejména 3D světelná dekorace stále více motivuje výrobce osvětlení k výrobě podobných, dostupnějších systémů do našich domácností. V sortimentu vánočního osvětlení tak dnes najdete i u profi systémů decoLEDu tzv. řadu Hobby line, která již názvem prozrazuje způsob užití. Světelné řetězy, sítě, krápníky, záclony s bezpečným krytím i v kvalitním provedení jsou nabízeny i pro koncové spotřebitele za ekonomicky příznivých podmínek. Mnohé jsou také na 24 V či baterie, a tak jsou vhodné pro svou bezpečnost do domácností s dětmi a zvířecími mazlíčky.


Toužíte po vlastní výzdobě, sledujete nové trendy nebo raději upřednostňujete klasickou vánoční výzdobu? Ojedinělou slavnostní a vánoční dekoraci, včetně inspirace a s možností dotvořit si svou originální výzdobu nabízí svět Vánoc a kouzelných světel ve Vánočním dvoře. Proč nesvěřit své představy a přání do rukou odborníků, aby výzdoba byla zdařilá? O úspěchu nerozhodují často jen náklady, ale také vtip, nápad a provedení. Vánoční dvůr je místem, kde se můžete inspirovat, poradit, dotvořit či nechat vyrobit vlastní originální dekoraci. 

30.11.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444