Rozkládací sedačka na každodenní spaní

Mám zájem pořídit si kvalitní rozkládací sedačku na každodenní spaní. Nabízené produkty z obchodních domů s nábytkem mě neuspokojují. Potřebuji poradit, kde je tento sortiment k dostání. Jsem ochoten investovat 50 tisíc korun.

Kombinace obou funkcí – kvalitní sezení i spaní – je opravdovým oříškem. Obvyklé řešení většiny výrobců je: relativně pohodlná pohovka na sezení a možnost více či méně kvalitního příležitostného spaní. Je důležité uvědomit si, že nároky kladené na konstrukci výrobku jsou enormní a řešení je pak díky tomu nákladné a nebo je nutné z některých nároků slevit.

Při výběru se musíme zaměřit i na matraci. Ložnou plochu pro denní spaní doporučujeme bez dělení a s dostatečnou výškou matrace minimálně 10 a více cm (v závislosti na konstrukci matrace) a podkladu 10 cm (pokud je pod matrací lamelový rošt). Vhodné je rovněž vybrat si volně vloženou matraci, neboť je možné po jejím opotřebování ji snadno vyměnit, což může výrazně prodloužit celkovou životnost výrobku.

Společností, která by mohla uspokojit vaše přání a potřeby je česká společnost Resa. Mají dlouholeté zkušenosti s navrhováním, výrobou a prodejem sedacích souprav. Splní vám téměř jakékoliv přání (rozměrové úpravy, designové úpravy, obrovský výběr potahových materiálů,…). Z její nabídky na každodenní spaní lze doporučit:


1) MICHIGAN - velice kvalitní řešení s volně vloženou matrací celkové výšky 14 cm na částečně pružném rámu, celková šířka až 160 cm. Reprezentativní vzhled a komfortní sezení. Doporučujeme.


2) ALJAŠKA - kvalitní spaní, výška matrace 10 cm + lamela v konstrukci  s minimálními nároky na místo – celková šířka sedačky je i celkovou šířkou ložné plochy. Kvalita sezení je na nižší úrovni.


3) KANSAS - kvalitní spaní, výška matrace 15 cm na pevné dece,  pro jednoho není nutné rozkládat, stačí odstranit zádové polštáře.

Více informací naleznete na www.resa.cz.

09.03.2010

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444