Rozehrajte svůj domov barvami s lakovanými dveřmi od CAG

Přemýšlíte, jak oživit interiér svého domu nebo bytu? Máme pro vás zajímavý tip. Zkuste vyměnit fádní klasické dveře za barevné, které oživí a dodají šmrnc každé místnosti.

Český výrobce zdravotně nezávadných a poctivých interiérových dveří připravil pro své zákazníky speciální slevovou akci. Od května do července nabízí 30% slevu na vybrané lakované modely dveří, a to samostatně i v kompletu se zárubní. A pokud by pro vás lakování nebylo to pravé, tak na všechny ostatní dveře i komplety se zárubní je nyní sleva 10 %.
Lakované dveře jsou oblíbené pro svou tvárnost a jednoduchost. Základní a zároveň nejčastěji používanou barvou je tradičně bílá. Nicméně i další odstíny mají své kouzlo – šedá, béžová, žlutá nebo jasně zelená. „Záleží vždy na vkusu zákazníka a také interiéru, do kterého jsou dveře určené. Naší prioritou je vždy přání zákazníka a individuální přístup nejen při zajištění atypických řešení,“ uvádí Jana Růžková, marketingová specialistka a zároveň sestra majitele rodinné firmy CAG. Ta na českém trhu úspěšně působí již více než 15 let.

                  model Kvadrant                                           model Arktik                                                    model Elisa

Důležitým aspektem jakéhokoli výrobku do domácnosti je jeho zdravotní nezávadnost. „Zdravotní stránka je pro nás velmi důležitá. Proto pro lakované dveře používáme vodou ředitelné barvy, které mají atest i na dětské hračky,“ doplňuje Jana Růžková.

Pokud tedy uvažujete o změně a oživení interiéru, barevné dveře jsou tou správnou volbou. Více informací o výrobci a seznam vzorkoven najdete na www.dverecag.cz nebo na zelené lince: 800 262 929.
10.06.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444