Rostoucí stoly a židle pro předškoláky a školáky - novinky společnosti MAYER

Pokud ještě nemáte vyřešeno vhodné sezení do dětského pokoje, je nejvyšší čas. Začátek školního roku se blíží a není dobré nechávat vše na poslední chvíli. Osvědčený český výrobce MAYER  nabízí  široký sortiment  rostoucích stolů a židlí, a to v krátkých dodacích lhůtách na české i slovenské adresy.  Předností tohoto výrobce je velký výběr barevných provedení stolů i židlí a kvalitní odolná čalounění typu "Aquaclean".

MAYER nabízí celkem 5 typů stolů s tím, že novinkou je vyobrazený Stůl Uniq  32U1 18 s praktickou stolovou deskou, kde pevná odkládací plocha má tvar U a plochu naklápěcí lze nastavit až do úhlu  36 stupňů. Pohodlné je také nastavování výšky pomocí otáčení páčky a ukládání psacích potřeb do výsuvného organizéru. Protože u každého stolu je přibalena i sada barevných krytek, je možno libovolně měnit šedý barevný akcent.
 
 
Vyobrazená židle myChamp 2431 je posledním vývojovým modelem dětského sezení, které splňuje i ty nejpřísnější  ergonomické požadavky.  Je vybavena nejen nastavitelnými područkami, ale i integrovanou podnožkou, kterou mohou zejména malé děti (dočasně než dosáhnou na podlahu) využívat jako oporu nohou. Dítěti by totiž při sezení neměly nohy viset. Snadno lze volit i čalounění židle.
 
Sestava je určena pro děti a mládež 4-18 let.
 

Židle MAYER můžete vybírat celkem z 8 typů nejen v těchto čalouněních:


Nakupujte chytře

Investice do rostoucího nábytku se vyplatí, pokud je kvalitně vyroben a jeho doba používání bude skutečně dlouhá. U kvalitních výrobků MAYER můžeme počítat s dobou používání až 10 let. Konkrétní  židli a stůl si můžete podrobně prohlédnout na stránkách výrobce www.mayer.cz/kids a pak jednoduše objednat u internetových prodejců nebo osobně i s dětmi navštívit  autorizovanou prodejnu s fyzickými vzorky a sezení a kvalitu materiálů si vyzkoušet. Mapa prodejců ZDE.

Aktuální katalog v PDF ke stažení ZDE.
 
02.08.2019 | PR
  • Mayer CZ, spol. s r. o.

    Výrobce rostoucích židlí a rostoucích stolů do dětských pokojů je na českém trhu již 28 let a zaměřuje se na ergonomicky zdravé sezení pro předškoláky, školáky a studenty .


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444