Rostoucí dětské stoly a židle MAYER v roce 2017 opět v atraktivnější nabídce

Půjde vaše dítě letos poprvé do školy? I když je září ještě daleko, přemýšlet nad vybavením dětského pokoje je třeba zavčas. Představujeme novou nabídku rostoucích dětských stolů a židlí od české společnosti MAYER.

Nové dětské rostoucí stoly 2017

Ať už hledáte stůl pro dítě předškolního nebo školního věku, doporučujeme zaměřit pozornost na osvědčené modely PROFI3. Nabízené stoly, které jsou výsledkem vlastního vývoje společnosti MAYER, patří k nejvíce prodávaným na českém trhu.

Stoly PROFI3 se dají snadno přizpůsobovat potřebným rozměrům v průběhu růstu dítěte. Barevné zpracování těchto stolů je pestré a každý si jistě vybere. Barvy stolů navíc navazují na barvy dětských rostoucí židlí a pojízdných kontejnerů, které jsou rovněž v nabídce tohoto výrobce.

Novinkou roku 2017 je rozšíření sortimentu o více stolů, kontejnerů včetně příslušenství v bílém provedení a u vybraných modelů možnost zvolit barevný akcent snadnou výměnou plastových dílů, které jsou u stolů přibaleny.

Jednoduše tak můžete stůl osvěžit výměnou neutrální šedé na zelenou, modrou, růžovou nebo červenou. Jedná se tak o systém 5v1, pět variant v základní ceně. Během života dítěte se totiž nejenže mění jeho vzrůst, ale také požadavky na vzhled dětského pokoje. Pomocí vyměnitelných barevných doplňků lze stoly 5v1 přizpůsobit kdykoliv a k jakémukoliv nábytku.

V nabídce výrobce jsou i další atraktivní dětské rostoucí stoly Racing a Junior, které jsou v roce 2017 rovněž rozšířeny o varianty v bílých barvách. 
 

Největší sortiment dětských rostoucích židlí na českém trhu

Každý rodič bude při výběru dětského nábytku přihlížet ke kvalitě potahového materiálu. Židle MAYER si můžete vybrat s potahovým materiálem AQUACLEAN, velmi odolným proti znečištění, který zajišťuje, že čalounění bude dlouhá léta vypadat pořád jako nové.

Z nabídky si můžete vybrat mezi židlemi MyPony, ACTIKID A2, ACTIKID A3, FREAKY, FREAKY SPORT, Smarty a MyFlexo. Každou židli můžete samozřejmě barevně sladit s barvami stolu i pojízdného úložného kontejneru. Představme si je.

Židle MyPony je charakteristická technickým řešením bez otočného pístu s nejnižší možnou výškou sezení vhodnou pro děti již od 4 let. Židle se dá samozřejmě nastavit také tak, aby vyhovovala i náctiletým s výškou dospělého člověka.

Židle FREAKY a FREAKY SPORT vynikají vysokým poctivým čalouněním s krásnými stehy, které tvoří dominantu celé židle. Od letošního roku je nabídka barevných kombinací jednodušší a židle lze snadněji sladit s dalšími barvami v pokojíku.

Židle ACTIKID jsou cenově nejdostupnější. Přesto disponují kvalitní kostrou z originálních komponentů a kovovým nosným křížem. Nabízí se s velmi kvalitním čalouněním i v potazích typu Aquaclean. Navíc provedení ACTIKID A2 je možné objednat i se speciálním neotáčivým pístem pro více neposedné děti.

Židle Smarty a MyFlexo jsou charakteristické svou lehkostí díky čalounění zad prodyšnou síťovinou. Většinu dětských židlí MAYER lze objednat dle výběru v potazích Aquaclean (14 barev), v potazích 100% polyester (4 barvy s dětským motivem) nebo v potazích 100% polyester (14 barev).

Řemeslo a kvalita u výrobce MAYER CZ

Tradiční řemeslná ruční práce je pýchou firmy, což je vidět na většině vyráběných dětských židlí. Tradici převzala firma MAYER CZ od rodinné společnosti Mayer Sitzmöbel z Německa, která se již 125 let věnuje vlastní výrobě, vývoji a především kvalitnímu čalounění.

Na vysokou kvalitu čalounění se zaměřuje již 20 let i český výrobce MAYER CZ v Novém Jičíně. V posledních 10 letech se zabývá i vlastním vývojem a to zejména dětského rostoucího nábytku. Každý nakupovaný komponent je kontrolován a do dalšího procesu výroby zařazen jen ve 100% kvalitě. Koneční uživatelé i obchodní firmy si této kvality čalounění i celého výrobku všimli a velmi to oceňují. Kvalita je velice důležitá, prodlužuje totiž délku bezproblémového užívání výrobků.
 

Návštívit vzorkovnu a sledovat reference, to se vyplatí

Nabídky internetových prodejců jsou velmi široké. Nicméně se vždy vyplatí předem získat buď reference od důvěryhodných zdrojů, nebo raději osobně navštívit autorizovanou prodejnu. Značkový nábytek se běžně nakupuje tímto způsobem, až 80 % zákazníků si nábytek fyzicky předem prohlédne nebo získá referenci od známých či na internetu. 
 

Nevěřte mýtům

V rámci internetových diskuzí vznikla o rostoucích dětských židlích a stolech řada mylných tvrzení, kterými se můžete nechat zmást. Proto je vhodné si přečíst samostatný článek, který tyto mýty vyvrací.

Mapa autorizovaných kamenných prodejen                            Katalog 2017 v pdf ke stažení
                    
22.05.2017 | PR
  • Mayer CZ, spol. s r. o.

    Výrobce rostoucích židlí a rostoucích stolů do dětských pokojů je na českém trhu již 28 let a zaměřuje se na ergonomicky zdravé sezení pro předškoláky, školáky a studenty .


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444