Víte, jak ušetřit čas i peníze?

Zvládnout se postarat o rodinu, domácnost a ještě k tomu budovat kariéru vyžaduje spoustu energie a času. Jak umět hospodařit s časem? Řešením může být investice necelých 7 000 Kč, která vám ušetří čas a dokonce i peníze.

Jestliže se z práce domů vracíme ve večerních hodinách, jsme rádi, když zvládneme dětem zkontrolovat úkoly, zapnout pračku a uvařit oběd na zítřejší den. Energii na úklid domácnosti najde málokdo, a proto si hledáme pomocníky. Až dosud se o robotických vysavačích mluvilo především v souvislosti s pohodlím, možná je na čase zaměřit se na hledisko finanční.
Já vydělávám, on uklízí  
Žijeme v době, kde se čas stal nejcennější komoditou. Pokud patříte k lidem, kteří musí zvládat domácnost, děti, péči o sebe a ještě k tomu vydělávat peníze, pak si jistě ceníte každé ušetřené minuty. iRobot Roomba se v této chvíli může stát vaším partnerem, který zastane určitou práci v době, kdy se musíte nebo chcete věnovat něčemu jinému.  

„Tak například, dojde-li na práci z domova, naskládám ráno boty z podlahy do botníku, odstraním z ní různé menší předměty a vypustím Roombu do terénu. Posadím se za počítač a ponořím se do práce. Zatímco pracuji na dobré zakázce s hodinovou sazbou 200,- Kč, Roomba vesele vysává. Jednu velkou a dvě menší místnosti zvládne robot vysát na jediné nabití a bez vysypávání koše. To mi dává nějaké 2 hodiny na práci bez přerušení. Mezi tím se Roomba zajede sama nabít a úklid může pokračovat. Přibližně za 4 hodiny dokáže robot uklidit koupelnu, kuchyň, předsíň, toaletu a ložnici. Zatímco Roomba sbírá tisíce vlasů, chlupů a chuchvalců prachu, já vydělám cca 800 Kč, “ sdílí své zkušenosti majitelka robotického vysavače.

Jaká je návratnost investice?
Proč trávit drahocenný čas úklidem, když naši práci za nás nikdo jiný neudělá? A na druhou stranu, uklízení je koníčkem snad jen hrstky lidí. Většina svůj volný čas raději věnuje dětem nebo zálibám. Osvědčený robotický vysavač iRobot Roomba 620 za doporučenou cenu 6 989,- Kč se vám na ušetřeném čase v extrémním případě zaplatí do 9 pracovních dnů. Veškerý další čas ušetřený na vysávání jde potom do zisku ať už v podobě peněz, lepšího zdravotního stavu či lepších vztahů v rodině.
bydlinek

 

Pořiďte si iRobot Roomba 620 za 6 989,- Kč v oficiálním eshopu iRobot nebo u některého z certifikovaných partnerů.
 

Vítěz nezávislých testů
iRobot Roomba 620 patří k pravidelným vítězům nezávislých testů. Úklid řídí systém iAdapt, nečistoty se ukládají do sběrného koše AeroVac, nečistoty podél zdí sbírá boční kartáček. Inteligentní čisticí hlava složená ze dvou protilehlých kartáčů účinně sbírá nečistoty z podlahy a dokáže se přizpůsobit různým typům povrchů. Desítky senzorů potom zabrání nešetrné srážce vysavače s nábytkem nebo pádu ze schodů. Pro tyto a mnoho dalších výhod si robotické vysavače iRobot Roomba zamilovalo už více než 9 milionů lidí na celém světě. 
27.06.2013 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444