Rodinné lokality i příležitosti pro investory

Nový byt v Praze v dobré lokalitě? Nabídka se tenčí, ale stále je z čeho vybírat. Navíc jsou zde i zcela nové projekty zaměřené na mladší generaci a investory. V nabídce nechybí ani tradiční rodinné lokality s dobrou dostupností do centra města. Nejvíce nových bytů v Praze dlouhodobě nabízí společnost CENTRAL GROUP, která k bytům navíc přidává prodlouženou tříletou záruku na kvalitu.

Tradiční rodinné lokality v zeleni s perfektní dostupností centra

Co je nejdůležitější pro rodinné bydlení? Kromě dobře zvolené dispozice bytu to je zejména lokalita. Rodiny preferují především dostatek možností pro relaxaci, blízkost školských a zdravotnických zařízení či pestré nákupní možnosti. Důležitá je i pohodlná dopravní dostupnost. Kde lze takové bydlení nyní pořídit?

Praha 4 - Kamýk
Moderní rodinné bydlení s přírodním parkem Modřanská rokle za zády a přitom se skvělou dopravní dostupností do centra. To je velmi žádaný pražský rezidenční projekt Nad Modřanskou roklí na pražském Kamýku. Atraktivní je zejména díky své unikátní poloze, protože v budoucnu to bude odsud jen pár kroků na stanici nové trasy metra D. Stále je zde možné vybírat ze všech bytových dispozic, tedy od bytů 1+kk až po velké rodinné 4+kk s terasami. Termín dokončení je na konci roku 2018 a u závěrečné etapy pak v září 2019. Doporučujeme například byt 2+kk s balkonem, sklepem a parkovacím stáním v 1. patře za cenu 4,15 mil. korun.

Praha 5 – Stodůlky
Již mnoho zájemců o kvalitní rodinné bydlení si pořídilo byt v projektu Jižní výhledy v pražských Stodůlkách. A není divu. Pětipodlažní bytové domy zde nabízí moderní bydlení v blízkosti stanice metra, díky které se lze dostat za 15 minut do centra Prahy. Většina bytů má vlastní balkony a byty v horních podlažích pak atraktivní střešní terasy. Naopak byty v přízemí zase díky předzahrádkám téměř nahradí bydlení v rodinném domě. V docházkové vzdálenosti jsou stanice metra Stodůlky a Luka, supermarkety Billa a Makro nebo lesopark okolo Dalejského potoka a místních rybníků se skanzenem lidové architektury Řepora. Třeba moderně řešený byt 3+kk s předzahrádkou a velkou terasou si tak zájemci mohou koupit již za 5,3 milionu korun.

Praha 9 - Letňany
V zavedené rezidenční lokalitě v pražských Letňanech se dokončuje projekt Letňanské zahrady. Předchozí etapy jsou prakticky vyprodány a poslední etapa nabízí moderní byty v nízkopodlažních viladomech. Letňany jsou oblíbené pro skvělé možnosti trávení volného času. V těsné blízkosti projektu se nachází nový rozsáhlý Lesopark Letňany se stezkami pro pěší, cyklisty, bruslaře i běžkaře. Trávit volný čas tak lze aktivně nebo třeba při posezení v přírodě s rodinou a přáteli. Prodloužení trasy metra C udělalo z Letňan čtvrť, která již disponuje veškerou občanskou vybaveností včetně rychlého spojení do centra. Vyberte si například byt 2+kk s balkonem, sklepem a parkovacím stáním za 3,9 mil korun.

Praha 10 – Horní Měcholupy
Horní Měcholupy mají hned několik podstatných výhod. Jsou vyhlášeny skvělou občanskou vybaveností, je zde dostatečná kapacita ve školských zařízeních všech typů a nechybí ani pestrá nabídka nákupních možností či oblíbených restaurací. A hlavně: hned v sousedství je pořádný kus přírody v podobě lesoparku Hostivař nebo přírodního parku Botič-Milíčov. Nový projekt Javorová čtvrť II. od CENTRAL GROUP zde nabízí zejména menší promyšlené dispozice. Nový byt si zde vyberou mladí lidé, kteří hledají své první bydlení a nabídka je zajímavá také pro investory, kteří chtějí uložit své peníze a byty dále pronajímat. Těšit se mohou ale i rodiny, pro které jsou připraveny i prostorné rodinné byty. Například byt 1+kk s předzahrádkou, terasou, sklepem a parkovacím stáním lze v Javorové čtvrti II. pořídit za 2,7 mil. korun.

Unikátní příležitost pro mladé i investory

Investice do nemovitostí se v posledních letech staly doslova hitem. Jakmile se v nabídce objeví projekty v širším centru metropole nabízející menší jednopokojové a dvoupokojové byty, tajem je vždy obrovský. Jsou totiž pro investory i nájemníky nejvíce atraktivní. Právě takový projekt byl čerstvě dokončen v pražských Vršovicích.

Praha 10 - Petrohradská
Zejména mladá generace Vršovice miluje, i proto nový rezidenční projekt Petrohradská cílí hlavně na mladé cílevědomé zájemce, kteří chtějí žít v blízkosti centra a zároveň hledají moderní a stylové bydlení s industriálními prvky starých Vršovic za okny. Čerstvě dokončený projekt Petrohradská nabízí v první etapě 79 bytů zejména menších efektivních dispozic. Nechybí ale ani nabídka větších bytů s prostornými terasami pro mladé rodiny.

Pro ty, kteří se nechtějí zdlouhavě zabývat zařizováním bytu, jsou k dispozici zvýhodněné balíčky interiérového vybavení na míru. Ti, kteří se chtějí co nejdříve nastěhovat, nebo ti, kteří chtějí byt rychle pronajmout, tak mohou tyto starosti hodit za hlavu. V designově zařízených ukázkových bytech je možné se přesvědčit, že zvýhodněná nabídka kvalitního vnitřního vybavení je opravdu velmi stylová a nadčasová.

Vršovice i samotná Petrohradská ulice nabízí skvělou občanskou vybavenost. Tak například na výtečnou snídani je to do sousední kavárny jen pár kroků. Nechybí zde ani pekárna, cukrárna nebo třeba útulné hospůdky s netradiční nabídkou piv. Třešničkou na dortu je potom bezesporu nedaleká Krymská ulice, která je vyhlášenou kulturní a společenskou tepnou metropole. Komu by snad chyběla velká nákupní centra, může snadno navštívit velké NC Eden, kam lze dojet za 5 minut tramvají. 

Pro sportovní vyžití a aktivní relaxaci lze využít pestrou mozaiku sportovišť nebo třeba sousední Grébovku, jeden z nejkrásnějších parků v Praze. Dopravní dostupnost je zde skvělá. Tramvají do centra za osm minut, na Hlavní nádraží vlakem za 4 minuty. Zastávka autobusu před domem. Pořiďte si třeba krásný byt 1+kk s balkonem a parkovacím stáním za 3,5 mil. korun.

Nejširší nabídka financování

Stále je ještě možné využít bezkonkurenční Hypotéku CENTRAL GROUP, která nabízí výhodnou garantovanou úrokovou sazbu pro všechny. Nově navíc CENTRAL GROUP přichází s možností Kombinovaného financování s hypotékou 80 procent. To ocení zejména ti, kteří nemají dostatek vlastních zdrojů na 80procentní hypotéku.  Kombinované financování výrazně nezvyšuje finanční zatížení domácnosti a nedochází k souběhu splátek několika půjček.  Stačí složit jen 10 procent vlastních zdrojů a sjednat si 80procentní hypotéku. Samotnou hypotéku je možné čerpat a splácet až po naspoření dalších 10 procent vlastních zdrojů od max. 4. roku. U dokončených bytů se může zájemce okamžitě nastěhovat.

Kompletní nabídku bytů CENTRAL GROUP najdete na www.central-group.cz.
23.11.2017

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444