Rodinné domy ALEA - Říčany u Brna

Hlavní myšlenkou projektu rodinné domy ALEA je nabídnout rodinné bydlení se zahrádkou. V klidné lokalitě a přitom nedaleko Brna, což Říčany ideálně splňují. Při výstavbě i zařízení se myslelo na pohodu klientů i na to, aby náklady na provoz domácnosti byly co nejnižší.

Použilo se vybavení prémiových značek, kvalitní zateplení a elektrické podlahové topení. Nechybí větrání přes rekuperaci a vlastní fotovoltaická elektrárna na střeše. Retenční nádrž na dešťovou vodu slouží k zalévání celé zahrady za nulové náklady. 
 
Domy o dispozici 4+kk nebo 5+kk, včetně garáže, parkovacího místa a zahrádky jsou ideálním bydlením pro rodiny, které v Říčanech najdou výborné zázemí.  Nachází se zde školy, lékaři, pošta, sportoviště a nechybí ani výborná restaurace. Na přírodní koupaliště v obci se dá dostat pěšky za čtvrt hodinky klidné chůze a víkendy jsou skvělou příležitostí k výletům do krásné přírody v okolí. Ať už pěšky, na kolech nebo v zimě na běžkách. Rodinné vilky se nacházejí v klidné jednosměrce na konci ulice, díky čemuž se děti nachází v bezpečí, i když si jdou na ulici před dům zakopat s míčem nebo hrát na schovávanou s ostatními kamarády.


Nemovitosti v dnešní době rozhodně nejsou levné a při jejich koupi se musí porovnávat. Lidé, kteří se rozhodnou pro projekt ALEA, zaplatí za metr čtvereční plochy ve vlastním domku se zázemím v podstatě stejnou částku jako za metr čtvereční v panelákovém bytě v Brně.  V nabízených domech je navíc garáž a zahrádka. Mezi zásadní argumenty patří i samotná lokalita obce Říčany s výbornou občanskou vybaveností a blízkostí Brna.  Při rozhodování platí za další významný faktor možnost prohlídky ve vzorovém domě, kde lze po domluvě i přespat.

Více informací na: www.ricanydomy.cz.
13.12.2019 | PR
  • All Inclusive Development a.s.

    Exkluzivní projekty, které jinde nenajdete. Jsme přední brněnský developer, který se zaměřuje na nadstandardní nemovitosti vybavené špičkovými technologiemi. Naší devízou jsou výjimečné solitérní projekty, které ladíme do těch nejmenších detailů. Klientům chceme nabízet komfortní bydlení, ve kterém se budou od první chvíle cítit jako doma.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444