Rodina z Prahy našla bydlení

Přírodě i centru na dosah

Mladá rodina z Prahy dlouho hledala takové bydlení, které by splnilo její požadavky na plnohodnotný život. Když se však rodina rozrostla o nejmladšího člena, začala být otázka nového bydlení velmi aktuální. Rodina se proto rozhodla opustit malý byt v Dejvicích a vyměnit ho za prostornější, umístěný ve vhodnější lokalitě pro děti.

Lokalita na prvním místě
Hlavním požadavkem mladé rodiny byla lokalita. Rodiče si přáli vychovávat své děti v klidném prostředí, a to především v přírodě. Odstěhovat se na vesnici nebo do jiného města než je Praha, však nepřipadalo v úvahu. Otec je zaměstnaný v Letňanech, kam musí každý den dojíždět. Nové bydlení tak muselo splňovat hned několik zásadních priorit. Vhodné prostředí pro děti a dobrou dopravní dostupnost do centra Prahy.
V přírodě, a přesto blízko centru Prahy
Důkladné zkoumání realitního trhu se vyplatilo. Rodina se přestěhovala do Čakovického parku, do přírody, která komplex bytů doslova obklopuje. Rodiče s dětmi zde mají nespočet možností, jak plnohodnotně strávit společné volné chvíle. Projekt Čakovický park je propojen s rozlehlým zámeckým anglickým parkem, který láká k procházkám, k běhu i k rybolovu. Milovníci joggingu a cykloturistiky si oblíbí upravené stezky, nechybí zde dětská hřiště a v budoucnu zde má být dokonce vystaven svah k zimnímu sáňkování. Co si rodina v Čakovickém parku chválí obzvláště, je venkovní fitness centrum. Maminka na mateřské dovolené tak může sportoviště využívat během každodenních procházek a dostat se tak po porodu opět do kondice.
Proč rodiny s dětmi míří do Čakovic?
Mladá rodina získala bydlení jako ušité jejím představám. Děti budou vyrůstat v klidném prostředí nedaleko školky i školy a veškerého aktivního vyžití. Tatínkovi to navíc z Čakovického parku do Letňan trvá metrem pouhých 10 minut. 
Projekt Čakovický park nabízí byty v dispozicích 1 + kk až 5 + kk a pro příznivce atypického bydlení dokonce i zajímavé mezonetové byty. Pokud hledáte bydlení s podobnými požadavky jako tato mladá rodina, můžete si už teď vybrat z právě rozestavěných bytů, z nichž už 50 % je prodaných. Druhou etapu výstavby developer plánuje zahájit v druhé polovině tohoto roku. Na otázku, proč mladé rodiny míří do Čakovic, Jana Sečkářová, ředitelka společnosti M & K Development, a.s. odpověděla: „Lokalita je ideální pro každého, kdo ocení zeleň a zároveň dobrou dopravní dostupnost do centra Prahy. Čakovice nabízejí léty budovanou občanskou vybavenost, s pestrou škálou obchodů a služeb – lékařská zařízení, hypermarket Globus, drobné obchody, školy a mateřské školy.”
Pro více informací o projektu Čakovický park navštivte internetové stránky: www.cakovickypark.cz
30.06.2014

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444