Ročenka dřevostaveb 2007

Ročenka dřevostaveb 2007 je uceleným průvodcem současnou architekturou dřevostaveb. Jejím hlavním cílem je zviditelnění aktuálních kvalitních architektonických realizací s použitím dřeva a poskytnout srovnání (nikoliv hodnocení) prací jednotlivých architektů a architektonických kanceláří.

Ročenka dřevostaveb vychází letos již třetím rokem a oproti loňskému ročníku se počet zajímavých realizací opět rozrostl. Tentokrát představuje celkem 24 dřevostaveb realizovaných v České republice v roce 2007. V porovnání se svými předchůdci je jednotlivým stavbám věnovaný ještě vetší prostor a barevné fotografie jsou nově doplněny stručným textem se základními informacemi o projektu. Novinkou je rovněž netradiční formát, který má ještě umocnit zážitek z kvalitní architektury.
Obsah Ročenky tvoří převážně rodinné domy, najdete v ní ale například i novou budovu Poštovny na Sněžce od architektů Martina Rajniše a Patrika Hoffmana nebo rozsáhlý rekreační a sportovní komplex Park Holiday v Praze – Benicích, které ukazují skutečně široké možnosti využití dřeva jako stavebního materiálu.

Třetí vydání Ročenky dřevostaveb, publikace mapující nejzajímavější dřevostavby realizované v České republice v roce 2007, si můžete objednat na dobírku na webových stránkách www.salondrevostaveb.cz. V nejbližší době bude k dostání i ve vybraných knihkupectvích.
03.04.2008 | tz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444