Římské rolety - moderní stínicí prvek v interiéru

Hledáte dokonalý prvek pro zastínění vašich oken? Zvolte římské rolety Bematech. Jde o speciální typ látkových rolet, kdy látka  je pomocí výztuží horizontálně rozdělena do stejných pruhů. Ke každému pruhu jsou přišita očka, kterými jsou pro ovládání protaženy tkané šňůrky.

Společnost Bematech je předním českým výrobcem stínicí techniky. Díky více jak 20 letům na trhu, sledování nových trendů a nepřetržitému vývoji, může  svým zákazníkům nabídnout stínění šité přímo na míru.

Čím se římské rolety Bematech liší od ostatních?
Při zpracování římských rolet klade tento výrobce mimořádný důraz na výběr kvalitních materiálů a dokonalé zpracování. Ve svém oboru v současné době představuje technologicky nejvyspělejší výrobu v ČR. Vysokou kvalitu provedení nabízí i pro římské rolety velkých rozměrů.
Hnědá římská roleta v místnosti s výhledem na zahradu

Široká variabilita využití římských rolet
Římské rolety jsou vhodné do klasického i netradičního interiéru. Barevná římská roleta s proužky zastiňující výhled do zahradyLze je doporučit nejen do obývacího pokoje, kde ohromí vaše hosty svým elegantním vzhledem, ale také třeba do kuchyně, kde oceníte jejich funkčnost. Římské rolety mohou být instalovány do kolmých oken i oken atypických tvarů.

Již žádné rolování
Typické pro římské rolety jsou horizontální sklady. Plocha rolety je rozdělena na několik, stejně širokých horizontálních pruhů. Při vytažení látky zůstává roleta složena v horní části.

Staňte se designery vašeho domova
Volbou vhodného vzoru a barevné kombinace jsou ve společnosti Bematech schopni přizpůsobit římskou roletu do nejmenšího detailu vašemu interiéru. Průhledná stáhnutá římská roleta v pozadí bílé kožené sedačkyNabízí kvalitní látky s vysokou barevnou a tvarovou stálostí.

I po letech jako nová....
Výhodou římských záclonových rolet je jejich snadná údržba. Látku lze velmi jednoduše sundat a vyprat, případně vyměnit za jinou, s odlišným designem. “Věříme, že právě římské rolety vás přesvědčí, že v jednoduchosti je krása,” říká o nich výrobce.

Zaujala vás možnost pořídit si římské rolety a rádi byste získali více informací o produktech firmy Bematech? Navštivte internetové stránky www.bematech.cz.
03.11.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444