Rimfree® - toaleta bez splachovacího kruhu pro bezkonkurenční čistotu

Při výběru WC dnes hraje kromě designu stále důležitější roli dokonalá hygiena a snadná údržba. Geberit představil zcela novou, patentovanou splachovací technologii Rimfree®, která dovádí k dokonalosti současný trend směřující k toaletám bez splachovacího kruhu a kterou najdete jen v nabídce WC značek KOLO a Keramag.

Proud vody je zde promyšleně řízen až těsně po svoje vyústění do WC mísy. Vodicí splachovací dráhy nasměrují proud vody po obou stranách přesně tam, kde je to potřeba. Rimfree toaleta nemá žádné okraje, a přesto dokáže i s malým množstvím vody opláchnout celý vnitřní povrch WC mísy. WC Rimfree® splňuje ty nejvyšší nároky na maximální hygienu a na úsporu vody a peněz. Nejlepší na tom je, že k čištění toalety již nebudete potřebovat žádné speciální pomůcky ani chemikálie, stačí mísu pouze setřít hadříkem.
 
 
Už žádné štěrbiny nebo obtížně přístupná místa, kde se mohou usazovat nečistoty a množit bakterie, které způsobují nepříjemný zápach. Toalety Geberit Rimfree vnášejí do koupelny čistotu a svěžest.
Ladný design keramické WC mísy bez splachovacího kruhu se stane ozdobou vaší koupelny. A protože WC mísy Rimfree® jsou součástí všech koupelnových řad Geberit, určitě se vám snadno podaří najít ten správný model pro vaši vysněnou koupelnu.

Geberit AquaClean Tuma s keramickou mísou Rimfree
Kromě závěsných, stojících, či kombinovaných toalet je technologií Rimfree® vybavená také toaleta s integrovanou bidetovou sprchou Geberit AquaClean Tuma. Tato nová toaleta v sobě spojuje čistý, elegantní design se sofistikovanou technologií. Uvnitř se skrývají inovativní technologie, jako například průtokový ohřívač optimalizovaný pro tvrdou vodu, funkce odstranění vodního kamene nebo vysoce efektivní technologii sprchování WhirlSpray s nízkou spotřebou vody.
 
Další funkce, jako například ohřev sedátka, osoušení teplým vzduchem, odsávání zápachu a již zmíněná keramická mísa bez okrajů Rimfree® ještě více umocňují prožitek komfortu a pohodlí. Uživatelsky přívětivé dálkové ovládání, které je součástí každé toalety, umožňuje intuitivním způsobem nastavit všechny funkce tak, aby vyhovovaly osobním preferencím majitelů.

Více informací na www.kolo-geberit.cz/rimfree nebo www.geberit-aquaclean.cz/tuma.
06.11.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444