Rimfree® - toaleta pro dokonalou hygienu

Sprchovací WC Geberit AquaClean Tuma s keramickou mísou Rimfree

Sprchovací WC Geberit AquaClean Tuma s keramickou mísou Rimfree

Když vybíráme WC, vedle designu máme vysoké nároky na snadnou údržbu a především hygienu. Firma Geberit představila novou toaletu s patentovanou splachovací technologii Rimfree®. Jedná se o toaletu bez splachovacího kruhu a žádných okrajů, která dokáže i s malým množstvím vody opláchnout celý vnitřní povrch WC mísy. WC Rimfree® tak splňuje ty nejvyšší nároky na maximální hygienu a na úsporu vody a peněz. Technologii najdete jen v nabídce WC značek KOLO a Keramag.

Vysoké nároky na hygienu

 
WC mísa ze série Life! značky KOLO

 
Proud vody v toaletě Geberit Rimfree je promyšleně řízen až těsně po svoje vyústění do WC mísy. Vodicí splachovací dráhy nasměrují proud vody po obou stranách přesně tam, kde je to potřeba. Vzhledem k absenci okrajů, štěrbin a dalších těžko přístupných míst už nebudete k čištění toalety potřebovat žádné speciální pomůcky ani chemikálie, stačí mísu pouze setřít hadříkem. Toalety Geberit Rimfree vnášejí do koupelny čistotu a svěžest. Ladný design keramické mísy bez splachovacího kruhu se navíc stane ozdobou vaší koupelny.
 

Toaleta pro ještě vyšší komfort a pohodlí

Technologií Rimfree® je vybavena také toaleta s integrovanou bidetovou sprchou Geberit AquaClean Tuma, která v sobě spojuje čistý, elegantní design se sofistikovanými technologiemi: 

  • funkce odstranění vodního kamene
  • vysoce efektivní technologie sprchování WhirlSpray s nízkou spotřebou vody
  • ohřev sedátka
  • osoušení teplým vzduchem
  • odsávání zápachu
  • keramická mísa bez okrajů Rimfree® 
Pro komfort je toaleta vybavena dálkovým ovládáním, které umožňuje intuitivním způsobem nastavit všechny funkce tak, aby vyhovovaly osobním preferencím majitele. AquaClean Tuma z dílny průmyslového designéra Christopha Behlinga, která byla doposud k dispozici ve variantě Comfort, se od 1. dubna 2018 prodává také v novém modelu Classic. Jako alternativu ke kompletnímu řešení je možné pořídit samostatné sedátko s integrovanou sprchou, které lze dodatečně připevnit na vaši stávající WC mísu. 
 
11.03.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444