Rigidní vinylové podlahy Gerflor Designart v podlahových centrech SUPELLEX

Rigidní vinylové podlahy coby novinka na trhu přináší revoluci ve světě podlah. Kromě krásného vzhledu jsou unikátní díky své vysoké odolnosti. Jsou ošetřeny speciální úpravou, odolnou vůči nárazům a oděru. Vlastní také robustní zámkové spoje, a proto jsou oproti jiným podlahám  pevnější a nehrozí tak velké riziko vzniku spár.

Zde však jejich odolnost nekončí. Při styku s vodou u nich nedochází k zvedání hran, proto je můžete bez obav položit i do vlhkých prostor.  Výborně se hodí také pro teplovodní či elektrické podlahové vytápění. Další benefity spočívají také v rychlé montáži a není nutné časově i finančně náročné stěrkování. 

Jakého vybrat výrobce?

Výrobců na trhu je samozřejmě velké množství, a tak může být obtížné vybrat toho správného. Společnost Supellex - Svět podlah  však nabízí podlahy předních špičkových výrobců, s kterými rozhodně nešlápnete vedle.

Jedním z nich je firma Gerflor, která se stala světovým lídrem na trhu a její zastoupení naleznete ve více jak 100 zemích. Kromě toho, že vyrábí inovativní a designové podlahy, jsou jejich výrobky také ekologické, protože ve všech používá recyklovaný materiál. Moderní pokládky podlah eliminují použití lepidla, tudíž je recyklace na konci životnosti výrobku snadnější. 

Kolekce rigidních vinylových podlah

Kolekce Gerflor Designart Home Rigid se hodí hlavně do bytových prostor. Využít lze tuto podlahu nejen do nového prostoru, ale díky jejím vlastnostem také k renovaci starších bytů a domů. Mezi její přednosti patří odolnost vůči vlhkosti, proto se skvěle hodí i do koupelen a kuchyní. Díky speciální povrchové úpravě se podlaha snadno udržuje a  její vzhled působí velmi přirozeně, proto se dá jednoduše sladit  s každým  interiérem.
 
Rigidní jádro zajišťuje vysokou stabilitu a unikátní zámkový systém naopak snadnost pokládky. V této kolekci najdete 12 nadčasových a moderních dekorů, které zútulní váš domov. Na výběr máte jak tmavé, tak světlé dekory dřeva, které lze jednoduše kombinovat. Z důvodu většího komfortu nášlapného dotyku a zvukové izolaci doporučujeme použít podložku Acoustic 15 dB.

 
Kolekce Gerflor Designart Traffic Rigid byla navržena pro svou maximální odolnost do komerčních prostor.  Hodí se ale i do velmi zatěžovaných  domácností, např. do hal, chodeb a dětských pokojů. Tato ekologická podlaha nabízí 12 moderních dekorů dřeva a kamene.. Disponuje také integrovanou podložkou, která tlumí hluk a přináší komfortnější chůzi. Díky zámkovým spojům je pokládka jednoduchá a ušetří spoustu času. 

Kde rigidní podlahu zakoupíte?

Supellex - Svět podlah nabízí širokou škálu podlah od renomovaných a špičkových světových lídrů, showroomy vlastní po celé republice. Největší podlahová centra najdete v Praze Karlíně na ulici Sokolovská a Business Parku Letňany, který nabízí i velkosklad pro okamžitý odběr zakoupeného zboží.

Toto největší podlahové centrum v Praze se skládá ze dvou pater, kde na ploše 300 m2 najdete velký výběr podlahových krytin, které si  v klidu v můžete prohlédnout a případně se s  odborným personálem poradit, zda je vámi vybraná podlahová krytina vhodná pro prostory, které preferujete. Kromě toho si také ujasníte, který z nabízených dekorů je ten nejvhodnější pro váš interiér.

Zákazníkům se zde poskytuje špičkový servis a podpora díky neustálému proškolování zaměstnanců, aby byli schopni doručovat to nejlepší. Vydávají i vlastní magazín, ve kterém informují o novinkách ze světa podlah a zákazníci se v něm dozví také mnoho tipů a návodů, jak postupovat při pokládce konkrétní krytiny.
Tato podlahová centra naleznete nejen v Praze, ale také  Plzni, Brně, Ostravě a nově také ve Zlíně. Supellex - Svět podlah  působí na českém trhu již více jak 15 let. Za tu dobu společnost získala dobré jméno, mnoho zkušeností a hlavně spokojené zákazníky, kteří se rádi vrací.

Kromě nejrůznějších podlahových krytin najdete v prodejnách brusné stroje, profi nářadí a doplňkový sortiment jako lišty, podkladové materiály a přípravky pro péči o podlahy.

Navštivte podlahová centra  Supellex - Svět podlah  a přesvědčte se o jejich profesionalitě.
 
05.06.2020 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444