Rezidenční čtvrť Botanica v Praze rozkvétá

Další kvalitní, moderní bydlení v příjemné lokalitě nedaleko centra Prahy nabízí zájemcům již druhá etapa výstavby bytových a rodinných domů v Rezidenční čtvrti Botanica v Praze 5. Celkem 158 nových bytů s vnitřní dispozicí od 1+kk do 5+kk začala nabízet společnost Skanska prostřednictvím své Realitní kanceláře Skanska. Cena bytu za metr čtvereční se pohybuje od 33 500 korun.

Od patnáctého května mají zájemci ojedinělou možnost navštívit reprezentační prostory Skanska v místě vzorového bytu přímo v Rezidenční čtvrti Botanica. Vzorový byt je otevřen denně od 15 do 19 hodin. Zájemci zde mohou získat řadu informací jak o projektu samotném, tak o Hypotéce Skanska.


„Projekt Rezidenční čtvrť Botanica je velmi úspěšný. První etapa projektu je prakticky vyprodána a nyní přicházíme s druhou etapu, která rovněž nabízí komfortní bydlení v bytových a rodinných domech. V současné době byl zahájen prodej bytů a následně bude rovněž zahájen prodej rodinných domů. Obytné domy dále doplní malé komerční centrum, jenž bude zahrnovat dvě administrativní budovy,“ sdělil výkonný ředitel Divize Project Development společnosti Skanska Petr Fanta.


Druhá etapa zahrnuje výstavbu třípodlažních bytových domů s posledním ustupujícím patrem, které nabídnou celkem 158 bytů s vnitřní dispozicí od 1+kk do 5+kk ve standardu Komfort. Uprostřed areálu vznikne příjemné náměstíčko, přes které povede pěší trasa směrem k nedalekému vrchu Vidoule.


Druhá etapa Rezidenční čtvrti Botanica počítá rovněž s výstavbou 33 rodinných domů z toho osmnáct řadových domů, osm domů ve dvojdomech a sedm solitérních rodinných domů, které začne Realitní kancelář Skanska nabízet během následujících měsíců.

Rezidenční čtvrť Botanica v Praze 5 těsně sousedí s přírodní památkou Vidoule a Stolovou horou a v těsné blízkosti je Prokopské údolí a Motolský park, což umožňuje využívat možnosti procházek v přírodě. Již v rámci první fáze výstavby Rezidenční čtvrti Botanica byl vybudován biokoridor o rozloze cca 25 000 m2, který areál příjemně a velmi přirozeně odděluje od okolního městského ruchu. Z nedaleké stanice metra Nové Butovice je snadno dostupné i samotné centrum města. Okolí nabízí také  široké možnosti nakupování v hypermarketech, přičemž některé jsou vzdálené doslova jenom několik minut pohodlné chůze. Do nákupní a zábavní zóny Zličín je to zhruba pět minut automobilem a výčet snadno dostupných podobných míst by mohl dále pokračovat.
22.05.2006 | Tisková zpráva

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444