Rezidence Trilobit – luxus a komfort s respektem k přírodě

Hledáte nové bydlení a váháte mezi bytem a domem? Své přednosti má každá varianta, co je však spojit? Developerská společnost JRD právě zahájila oficiální prodeje bytů v unikátním projektu Rezidence Trilobit v Prokopském údolí. Propojuje v něm praktické byty s prvky rodinného domu s vlastní zahradou. A předností má tento projekt mnohem více.

Není to jen komfort, který komorní Rezidence Trilobit nabídne. Když už jde o výjimečné bydlení, tak se vším všudy. V atraktivní lokalitě Prokopského údolí vyroste pouhých 32 luxusních bytových jednotek, s jejichž výstavbou JRD plánuje začít v létě příštího roku a dokončení chystá v zimě 2017.

„Rezidence Trilobit je jedním z našich nejzajímavějších projektů. Pozornost jednoznačně upoutá zejména propojením kvalitního nízkoenergetického bydlení se skvělým umístěním v unikátní pražské lokalitě na okraji Prokopského údolí. Právě tady lidé najdou klidné bydlení doslova obklopené zelení a spoustu prostoru pro relaxaci a trávení volného času v přírodě. Do centra Prahy to přitom budou mít jen pár minut cesty,“ uvádí Jan Řežáb, majitel JRD.

Výjimečné bydlení v oáze klidu

Ze 32 prostorných nových bytů bude mít 17 jednotek kousek vlastní zeleně v podobě předzahrádky, na které budete moci odpočívat, grilovat a trávit čas s rodinou i přáteli. A o nadstandardní řešení nepřijdou ani majitelé jednotek ve vyšších patrech. Ti budou mít možnost v klidu relaxovat na střešní zahradě, nebo velké terase. Pokud vás láká romantika, tak posezení s výhledem do krásného Prokopského údolí pro vás bude to pravé. Pohodovou atmosféru nenaruší ani automobily rezidentů, které budou ukryty v podzemním podlaží.

 

Více prostoru pro život

Byty se vyznačují velkorysým prostorem od 87 m2 do 195 m2 a jsou v dispozicích 3+kk až 6+kk. Luxusní šestipokojová rezidence vyroste ve druhém nadzemním podlaží v absolutním soukromí. Ani standardy v Rezidenci Trilobit nejsou obyčejné, vybavení pochází od předních dodavatelů. Developer nezapomněl ani na zdravé vnitřní prostředí, další jedinečné přednosti najdete právě uvnitř bytu − neustále čerstvý vzduch bez nutnosti větrat okny, příjemná stabilní teplota i optimální vlhkost. To vše zajistí automaticky systém řízeného větrání s rekuperací tepla a vytápění ekologickými tepelnými čerpadly. V takovém bytě se vám bude dobře žít a nebudou vás trápit zdravotní potíže ze špatně větraných prostor, jako jsou bolesti hlavy, únava a dýchací problémy.

Rezidence Trilobit – dostupnost odkudkoli

V lokalitě najdete drobné obchody a služby. Do nedalekých nákupních center je výborné spojení, na Anděl dojedete do 10 minut. V podobné vzdálenosti se nachází i například golfový areál v Hodkovičkách či aquapark na Barrandově. A pokud budete chtít vyrazit za zábavou do centra Prahy, cesta vám zabere také jen pár minut. V případě potřeby lze využít i spojení MHD a vlaku. Velkou výhodu Rezidence Trilobit představuje snadná dostupnost na pražské mezinárodní letiště Václava Havla.

11.09.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444