Revoluční chytrý vypínač Friends of Hue od ABB

Osvětlení měnící barvy? Stmívatelné, bezdrátově nebo dokonce i dálkově ovladatelné? Chytré vypínače Friends of Hue v kombinaci se světelnými zdroji systému osvětlení Philips Hue jsou skutečně inovativní!

Bezdrátový a bez baterie

Chytré vypínače designové řady future® linear, které patří do rodiny produktů Friends of Hue, zákazníkům přinášejí možnost bezdrátového dálkového spínání, jakož i stmívání inteligentních žárovek a svítidel Philips Hue.
 
Dosáhnout efektu stmívání a světelných scén dosud nikdy nebylo jednodušší. Spotřebitel si světelnou scénu může vytvořit podle toho, jakou má zrovna náladu. Případně ji může přizpůsobit libovolným příležitostem. Například sledování filmu. Zamyslí se, jaký žánr zrovna sleduje a na základě uvážení obmění nejen intenzitu (jas) osvětlení.  Zvolit si může také z široké škály nejrůznějších barev. Díky této možnosti je možné konečně navodit atmosféru přesně podle představ.

Kromě výhod estetických představuje ABB rovněž výhodu provozní. Na rozdíl od běžných bezdrátových vysílačů a vypínačů tato novinka nepotřebuje žádné baterie, tudíž nevyžaduje jakoukoli údržbu. Bezdrátové vypínače Friends of Hue lze používat také v rámci chytré elektroinstalace ABB-free@home®.


A instalace? Stačí vypínač nalepit! Na sklo, dlaždičku, noční stolek... Hrajte si a bavte se. Bezdrátové řešení spínání osvětlení bez potřeby údržby a s jednoduchým nastavením k tomu přímo vybízí.

Všechny novinky od ABB najdete v březnovém vydání Katalogu 2020-2021, o který si můžete zažádat na https://nizke-napeti.cz.abb.com/dokumenty-a-katalogy.

13.05.2020 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444