Revoluce v nakupování elektromateriálu

Pro baterku, kabel nebo zásuvku už nemusíte utíkat do obchodu s elektrem. Stačí navštívit specializovaný e-shop s elektroinstalačním materiálem e1.cz.

Na internetové adrese www.e1.cz naleznete kompletní sortiment elektromateriálu od baterií, svítidel, kabelů, multimerů a zkoušeček až po pojistky, rozvaděče, ventilátory a zabezpečovací techniku.
 

Nikdy nebyl nákup elektroinstalačního materiálu jednodušší

Nakupovat můžete v kteroukoliv hodinu, z pohodlí domova, ale také kavárny, hospody nebo parku. Design e-shopu je totiž upravený i pro vaše chytré telefony nebo tabletyE-shop e1.cz vám nabízí intuitivní ovládání, které si hned oblíbíte. Přehledné zobrazení produktů zaručí, že okamžitě najdete to, co právě potřebujete. Nemusíte se trmácet do obchodu a hledat v přeplněných regálech, čekat v dlouhých frontách nebo dokonce odcházet s prázdnou. Klikněte si na www.e1.cz a nakupujte s úsměvem.

Přesné vyhledávání do detailu

Sortiment e-shopu e1.cz obsahuje přes 7 000 položek. Obávat se, že se nebudete v široké nabídce elektroinstalačního materiálu orientovat, však nemusíte! Chytré vyhledávání vám našeptá a poradí přesný název produktu. Detailní filtrace výrobků na e-shopu e1.cz zaručí, že vždy a rychle naleznete vše, co přesně hledáte.

Například takové LED žárovky můžete filtrovat podle napětí, proudu, výkonu a tvaru žárovky nebo třeba barvy a teploty světla. 

E-shop také myslí na vaši peněženku. Abyste neutratili víc, než chcete, využijte chytré stupnice, na které tahem myši jednoduše nastavíte maximální částku. 
Ke každému produktu je připojena jeho detailní charakteristika. Při nákupu se tak nemůže splést. Pokud byste se přesto potřebovali poradit s odborníkem, je vám samozřejmě k dispozici. 

Soutěže a zajímavé akce

E-shop e1.cz pro své zákazníky pravidelně připravuje zajímavé akce. Právě teď se můžete zúčastnit Dárkobraní se společností Schneider Electric, ve které šťastlivci získají televizor Philips, iPad mini 3 16 gb, iPhone 6 nebo ultrabook.

Nakupujte pravidelně na e-shopu www.e1.cz a využívejte všech výhod, které poskytuje.
18.05.2015 | Jana Vaňková

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444