Revizní dvířka ZAVRZ: skryjí, co má být skryto

Detail dělá dojem. Anebo kazí. A tak stejně jako každý interiér povýší vkusně zvolený doplněk, zvládne jedna drobnost dojem z nově rekonstruovaného bytového jádra zcela shodit. Třeba nevhodně zvolená viditelná revizní dvířka.

Co oči nevidí, to koupelnu nehyzdí

Revizních dvířek je dnes na trhu celá řada. Jedno mají ale společné. Zabírají-li téměř celou zadní stěnu toalety nebo velkou část koupelny, působí v obkladu… tak trochu jako pěst na oko. Věděli jste, že existuje i lepší řešení, jak schovat uzávěry a měřiče a jakékoliv revizní prostory? Představujeme vám neviditelná revizní dvířka, která v koupelně zkrátka nenajdete. Pokud tedy nebude sami chtít. Přesvědčit se o tom můžete sami v následujícím videu.

 

Revizní dvířka pod obklad

Nápad na tento jedinečný systém se zrodil před několika lety v hlavách zakladatelů firmy ZAVRZ. Dnes tato společnost vyrábí revizní dvířka hned v několika druzích. Nejvyhledávanějším typem jsou ale právě neviditelná revizní dvířka pod obklad. Běžně se zhotovují pro všechny standardní formáty. Požadujete-li specifické rozměry, pak není problém vyrobit dvířka na míru.
 

Hlavní výhody

  • skutečně neviditelná dvířka,
  • mohou být vysoká až 185 cm,
  • křídlo je zhotovené ze zeleného sádrokartonu,
  • pant je zhotoven z kvalitní oceli,
  • mají důmyslný systém otevírání,
  • jejich montáž je rychlá a snadná.

Do zdiva i do sádrokartonu

Aby dvířka splynula s okolním obkladem skutečně dokonale, vyplňuje spáru mezi obklady a stěnou plastová lišta. Tu můžete zvolit v 11 barevných odstínech. Volba barvy lišty by se samozřejmě měla odvíjet podle použité barvy spárovací hmoty. Lištu lze zakoupit ve třech tloušťkách podle síly obkladu. Všechny druhy revizních dvířek (kromě dvířek komínových) lze navíc umístit jak do zdiva, tak i do sádrokartonu. Vybere si tak skutečně každý, kdo nechce slevovat ze svých nároků na moderní bydlení.
 

Jedinečný systém otevírání na klik

Kromě toho že tato revizní dvířka nijak nenarušují harmonii obkladu koupelny či toalety, liší se od klasických šachtových dvířek především unikátním způsobem otevírání. Druhá generace revizních dvířek ZAVRZ totiž disponuje moderním a praktickým řešením otevírání „KLIK“ založeným na speciálním systému dvojitého pantu. Ten se po zmáčknutí nejdříve vysune a až poté otevře dvířka a zpřístupní technický prostor. K otevření šachty tak není potřeba žádný klíč ani přísavka. Jednoduchý a chytrý nápad, který nadchl nejen zákazníky, ale i odbornou veřejnost natolik, že za něj společnost ZAVRZ získala hlavní cenu na prestižním stavebním veletrhu FOR ARCH.


Zaujala neviditelná revizní dvířka i vás? Navštivte některého z prodejců v blízkosti vašeho domova nebo rovnou přejděte na e-shop www.reviznidvirka.com a vyberte si některou z mnoha dostupných skladových variant.
31.08.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444