Renovace podlah aneb podlaha jako nová

Foto: Bona CR, spol. s r.o.

Foto: Bona CR, spol. s r.o.

Moderní trend si žádá moderní povrchy. Vlastníte-li doma dřevěnou podlahu, věřte, že vlastníte dokonalý skvost přírody, který nelze nahradit žádnou jinou podlahovou krytinou. Dřevo je přírodní materiál, který se snadno ošetřuje a vydrží několik generací.

Pravidla údržby jakékoliv podlahy 

Ať už jde o dřevěnou lakovanou podlahu, olejovanou podlahu nebo tvrdou podlahovinu (laminátová podlaha, marmoleum, PVC, vinyl, kámen, dlažba) - držte se jednoduchých pravidel údržby a vaše podlaha vydrží několik generací!

  • Nejprve podlahu před čištěním řádně vyluxujte. 
  • Nevybírejte univerzální saponáty – úklidem typu kbelík a voda roztíráte usazenou špínu na podlaze, nečistíte podlahu! 
  • Dřevěná podlaha může nadměrným použitím vody nabobtnat. 
  • Olejovaná podlaha vyžaduje čisticí prostředek speciálně určený pro ošetření olejované podlahy. 
  • Zastřihněte drápky domácím mazlíčkům. 
  • Opatřete nábytek filcovými podložkami. 

 

Renovace dřevěné podlahy

Máte dřevěnou podlahu či parkety, které jsou opotřebované, špinavé, zašlé? Než podlahu překryjete kobercem, zvažte možnosti renovace. Vyplatí se to! Renovací docílíte naprosto fantastického vzhledu. Správné ošetření se odvíjí od stavu podlahy. Představujeme 3 způsoby ÚDRŽBY, které navrátí podlaze svou původní krásu!

ÚDRŽBA BRONZ spočívá v účinném „oživení“ dřevěné podlahy pomocí unikátního čisticího systému – Bona Hloubkové čištění podlah. Pomocí speciálního čisticího stroje navrátí podlaze její přirozenou krásu. Špinavé, znečištěné, opotřebované, poškrábané podlahy budou svěží a budou vypadat jako nové.

ÚDRŽBA STŘÍBRO - alternativa úplné renovace. Je-li podlaha narušena fleky, škrábanci a běžným opotřebením, je zapotřebí podlahu mezibrousit a přelakovat / přeolejovat. Podlaha bude mít novou vrstvu trvalé ochrany proti opotřebení.

ÚDRŽBA ZLATO představuje kompletní renovaci v případě, že je podlaha značně opotřebovaná, zničená, poškozená. Celkovou renovací můžete změnit vzhled své podlahy. Chcete lesk / mat nebo namísto světlé podlahy získat odstín kouřového dubu? Možnosti jsou nekonečné. Proces renovace zahrnuje přebroušení až na holé dřevo a přelakování / přeolejování.

Jde to i bezprašně!

Bojíte se, že bude v celém domě prach z broušení podlah? Nemusí! Zeptejte se na unikátní systém Bona bezprašné broušení podlah

Pro údržbu dřevěných lakovaných podlah použijte Bona Spray Mop a čisticí prostředky řady Bona Čistič na parkety. Pro olejované podlahy použijte Bona Čistič na olejované podlahy.
 

Renovace vinylové podlahy, PVC, marmolea, gumy

Umíme zrenovovat i elastické podlahy pomocí systému Bona Elastic System. Flekaté, zničené, poškozené podlahy netřeba nahrazovat novými. Stačí pouhá renovace a vaše podlahy získají naprosto skvělý – nový vzhled s fantastickou odolností vůči chemikáliím a tekutinám.

Pro údržbu podlah typu marmoleum, vinyl, kámen, dlažba, PVC, laminátová podlaha použijte Bona Spray Mop a čisticí prostředky řady Bona Čistič na laminátové podlahy a dlaždice. 

Více informací můžete zjistit na odkazech:

www.renovujeme-podlahy.com
www.bonaspraymop.cz
www.facebook.com/bona.domacnost

27.11.2017 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444