Rekonstrukce vyladěná do posledního detailu

Na první pohled nenápadný dům. Vevnitř však skrývá dostatek prostoru a především ušlechtilý moderní design dle návrhu architektů KYZLINK.  Majitelé vše doladili bytovými doplňky s láskou a vkusem vybranými.

Pro své nové bydlení si dvojice středního věku vybrala asi 10 let starý, ale zachovalý dům, postavený ve stylu funkcionalismu. Líbil se jim především otevřený, přehledný a vzdušný interiér, ale nejvíce ze všeho průhled celým domem od vstupu až po zahradu. O návrh rekonstrukce požádali architekta Jana Kyzlinka, který je také původním autorem celého architektonického návrhu domu. Majitelé jej požádali o návrh nového venkovního vzhledu domu, nové koupelny, dveře, obklady a především vybavení interiéru.

   

Stavba využívá celou zastavitelnou šířku úzké parcely. V bočních fasádách je minimum oken, což dodává rodině soukromí. Protáhlá vstupní hala rozděluje dispozici na dvě téměř symetrické části. Po levé straně se nachází šatna a zázemí, po pravé straně dvojgaráž. Přízemí tvoří jeden komunikační prostor sestávající se z kuchyně, jídelny a obývacího pokoje, s možností přímého vstupu ven na terasu k bazénu či otevřeným schodištěm do patra, do haly. Díky hezkému výhledu a útulnému vybavení lze halu využít jako druhý obývací pokoj, nebo k relaxaci. Obklopují ji pracovna, ložnice, koupelna s dominantní kruhovou vanou, velká šatna a sauna.

   
   

Architekti použili především přírodní materiály, dřevo, kámen, kůži. Uklidňující kombinace hnědé, béžové a smetanové oživují doplňky ve zlatavé a červené barvě.

   
   

Více informací a další realizace najdete na www.kyzlink.com.

27.11.2012

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444