Rekonstrukce koupelny za sedm dní

Projekt PANEL STORY

Na českém stavebním trhu se po třech letech etabloval projekt PANEL STORY, který přináší systémové řešení rekonstrukce nejen panelákových koupelen. Projekt podporují renomovaní výrobci sanitárního zařízení a obkladů a dlažeb RAVAK, Lasselsberger, Glynwed, Sanitec a Hansa.

Montáž obkladů probíhá během čtvrtého dne rekonstrukce

Filozofií projektu je změna. Změna, která se projevuje v myšlení lidí a jejich přístupu ke každodennímu životu, v němž dnes koupelna hraje důležitou roli. PANEL STORY zahrnuje veškeré aspekty rekonstrukce bytového jádra a přináší nový pohled na rekonstrukce koupelen. Jde o ucelené systémové řešení, které však i přes určitou unifikaci nabízí řadu doplňkových možností a služeb.

 

Komplexní produkt PANEL STORY začíná důkladnou projekční přípravou. V této fázi zákazník dostává architektonickou studii, která zohledňuje barevné varianty, skladbu obkladů a dlažeb a zvolených materiálů. V dispozičním řešení jsou zohledněny požadavky komunikace v koupelně (mytí, sprchování, praní, toaleta atd.), se znalostí rozměrů jednotlivých zařizovacích předmětů (WC, umyvadla, vana, sprchový kout). Následuje projekt pro stavební povolení, mnohdy doplněný o statický posudek, což je nutná dokumentace pro vydání stavebního povolení. Vždy vše pro konkrétní typ bytového jádra.
Zákazník je navíc zbaven starostí se složitou legislativou, neboť součástí projektu je obstarání stavebního povolení. I v průběhu vlastní rekonstrukce, která trvá rekordně krátkých sedm dní, zajišťujeme pro zákazníka – investora - kompletní servis. Ten spočívá především v kontrole kvality prováděných prací, použitých materiálů a výrobků a dodržování harmonogramu rekonstrukce. Vydání kolaudačního rozhodnutí je logickým závěrem projektu PANEL STORY.

Šestý den - osazování zařizovacích předmětů

Asi nejpřekvapivější je jednotná cena. Každý zákazník si může vybrat ze tří základních cenových úrovní, kdy i v té nejlevnější variantě dostává nadstandardní produkt.  Standardní součástí je závěsný klozet, závěsné umyvadlo, akrylátová vana, směšovací baterie, dřevěné obložkové zárubně a další lahůdky, běžné dnes spíše ve stavbách občanské a bytové vybavenosti vyššího standardu i cenových relací. Každý, kdo uvidí špičkové sanitární systémy, bude nadšen  elegancí jejich tvarů, stejně jako dezénovou pestrostí obkladů a dlažeb při zachování optimálních funkčních parametrů každé koupelny.
Vybrané materiály a výrobky byly speciálně certifikovány pro použití v panelákových koupelnách.
Certifikovaná stavební firma A.G.I.REAL, držitel certifikátu jakosti dle ČSN EN ISO 9001:2001, která se programově specializuje na rekonstrukce panelákových koupelen, je nositelem ochranné známky PANEL STORY a koordinátorem celého projektu. Je zárukou rychlosti a precizností montáže a nakonec i celkové kvality rekonstrukce. Samozřejmostí je přitom prodloužená pětiletá záruka na celou rekonstrukci.
Nabídka výhodného financování kombinuje možnosti stavebního spoření i spotřebitelského úvěru a je vynikajícím řešením pro ty, kteří nechtějí své prostředky investovat tímto směrem, ale užít si je podle svého.
PANEL STORY můžete kontaktovat zdarma každý pracovní den od 8.00 do 16.00 hodin na telefonu 800 100 208.
17.02.2006

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444