Realizace podlahového topení v Brně: Odpovědi na nejčastější otázky

Firma SETOP s.r.o. zajistila kompletní dodávku podlahového topení na ulici Firkušného, v části Sadová, Brno.

Pokud se ptáte, jak postupovat při výběru systému a dodavatele topení či kotle v Brně a okolí, snad vám pomůže ukázka z jejich realizace.
 
1. Zákazník koupil hrubou stavbu a vše zůstalo na něm.
Pokud jste se ocitli v podobné situaci, neváhejte se obrátit na firmu SETOP. Zajistí vám za dobrou cenu kvalitní realizační projekt topení Brno, ve kterém se skloubí vaše požadavky, výpočet tepelných ztrát a jejich realizační zkušenosti.
 
2. Jaký vybrat zdroj tepla?
V SETOP s.r.o. vám rádi pomohou a poradí s výběrem, vzhledem k životnosti a nákladech na provoz ( kotel, tepelné čerpadlo, rekuperace, klimatizace). V jejich nabídce najdete značky Buderus, Baxi, Brotje, Junkers, Vailant, Viessmann atd.
 
3. Kolik to topení bude stát?
Na vše dostanete podrobný položkový rozpočet – volejte 603 486 989, obchod@setop.cz
 
4. Bude to topit?
Ano, v SETOP vám vypracují podrobný projekt topení Brno a montáž následně převezme firma s dvacetiletou zkušeností s výhodou krátké dojezdové vzdálenosti.

 
5. Budu to topení umět regulovat a řídit?
Ano, systém může být jednoduchý, nebo na přání i ovládaný vzdáleně. Volejte a nechte si poradit od profesionálů v oboru.
 
6. Co když se něco na topení pokazí?
Kvalitní firma zajistí záruku na materiál až 20 let a společnost SETOP disponuje stavebně montážním pojištění pro všechny případy rizika.
 
7. Bude to drahé?
Ne, v SETOP najdete konkurenční ceny a díky velkým odběrům a častým realizacím jsou srovnatelní i s kdejakým garážovým topenářem, který zdaleka nedokáže zajistit takový servis a v případě problému uteče a zapře svůj telefon.
 
Neváhejte se obrátit na profesionály v oblasti Brno, Kuřim, Tišnov, Firkušného, Gustava Broma, Menšíkova, okolí Brna do 30 km.
 
Kontakt:
SETOP s.r.o., p. Lukášek tel. 603 486 989, obchod@setop.cz
21.06.2021 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444