Pusťte si podzim do ložnice

Saténové ložní povlečení je plné výrazných duhových barev. Cena již od 1797Kč.

Saténové ložní povlečení je plné výrazných duhových barev. Cena již od 1797Kč.

Přichází čas zlatých stromů a kapek deště klepajících na vaše okno. Změna nemusí probíhat jen venku. Připomeňme si i v ložnici, že podzim je tu. V i-matracích si pohráli s barvami a vytvořili novou podzimní kolekci povlečení. Vybrali kousky, které zahřejí vaše tělo i duši.

Každé roční období má své barvy, pro podzim jsou typické odstíny zemité, zlaté a červené. Výrazné barvy v tomto ročním období chrání před šedí deštivých dnů. Ale není to jen o barvách. Když  zavřete večer oči pod peřinou, a chcete se cítit uvolněně a lehce, je zásadní látka, do které svou postel oblékáte. Vnímáte ji celým svým tělem, pokud tedy zrovna nespíte ve skafandru. Z čeho tedy nejčastěji vybíráme? 

Nejoblíbenější - bavlna a krep

Bavlna je přírodní, jemná a velmi pevná látka odolná proti otěru, která velmi dobře saje vlhkost. Pořizovací cena bavlněného povlečení patří mezi nejnižší. Právem se bavlněné povlečení řadí mezi nejoblíbenější. Krepové povlečení se vyrábí ze 100% bavlny, vyšší pořizovací cenu vyrovnává fakt, že toto povlečení je nežehlivé. 

Bavlněné povlečení Domestic již od 332Kč (vlevo),  Krepové povlečení Puntík šedý již od 644Kč  (vpravo).

Damašek a satén pro náročné

Satén a damašek patří mezi látky tkané ze 100% bavlny. Satén je lesklá a hebká látka, která proti damašku působí ,,klouzavěji“. Damašek je nádherná jednobarevná látka typická svou tkanou kresbou.

Pro milovníky přírody: saténové  povlečení Geon Forest Sound (vlevo),  Jednoduchá krása sametového povlečení Geon bubliny (vpravo).

Mikroflanel pro zimomřivé

Tato látka je teplá, hebká a jemná jako váš oblíbený medvídek z dětství. Velice hřeje,  a proto se nabízí coby nejlepší řešení pro ty, kteří chtějí být hodně v teple, ideální je i na chalupu.
 

Povlečení z mikroflanelu Kikko již od 952 Kč.

Našli jste se? Patříte mezi vyznavače bavlny, luxusu nebo hřejivého tepla z mikroflanelu? Ať to máte jakkoli, společnost i-matrace.cz vám přeje krásný pozdim.

Pokud se Vám podzimní ochutnávka líbila, podívejte se na celou nabídku podzimního povlečení na www.i-matrace.cz.
30.10.2019 | PR
  • I-matrace.cz

    Prodejem nábytku se zabýváme již od roku 1991. S prodejem matrací máme více než 20leté zkušenosti a zastupujeme všechny přední české výrobce. Svým rozsahem patří www.i-matrace.cz mezi jedny z největších internetových prodejců matrací v tuzemsku.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444