Pusťte se do stavby svépomocí! Odborníci vám poradí a spočítají spotřebu i cenu cihel Porotherm

Počet domů postavených svépomocí roste jako houby po dešti. Není se čemu divit! Díky moderním stavebním materiálům přináší svépomocná stavba nejen výraznou úsporu peněz, ale také času. Hledáte-li jednoduchou cestu za zdravým a ekologickým bydlením ve vlastním, rozhodněte se pro stavbu z jednovrstvého zdiva.

Pálená cihla – v souladu s přírodou

Pálené cihly Porotherm přináší unikátní spojení dvou přírodních materiálů (cihelného střepu a minerální vaty), a tak nevyžadují konstrukčně a cenově náročnou vrstvu zateplení. Díky tomu zvládnete dokončit hrubou stavbu během několika měsíců.

Navíc si můžete objednat službu „Proškolení ze založení zdiva“. Odborníci vám budou po ruce a pomohou se založením první řady. Cihly jsou perfektně zbroušené, a tak dokončení zdění zvládnete i bez předchozích zkušeností.

Investice do domu z jednovrstvého zdiva se vyplatí

Od roku 2020 je možné stavět jen domy s téměř nulovou spotřebou energie (NZEB). Díky kombinaci materiálů mají cihly Porotherm T Profi vynikající tepelněizolační i akustické vlastnosti, a tak přísné požadavky na energetickou náročnost splňují na výbornou. Náklady na vytápění váš rodinný rozpočet příliš nezatíží. Energeticky úsporný dům z cihel bude navíc sloužit několika generacím. Prokázaná životnost cihel je totiž minimálně 150 let.

Víte, jaká je cena hrubé stavby z cihel?

Finanční plánování je prvním krokem na cestě za vlastním bydlením. Nemáte představu, kolik může stavba domu z cihel stát? Nechejte si na porotherm.cz zpracovat zdarma a nezávazně kalkulaci ceny a potřebného množství materiálu. Dopravu cihel, překladů a dalších materiálů budete mít zdarma, a tak ji v cenovém odhadu nenajdete. Stačí jen vybrat vhodný termín a pustit se do stavby!

18.11.2020 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • LB Cemix, s.r.o.

    Společnost LB Cemix patří mezi přední výrobce stavebních hmot a je dodavatelem špičkových zateplovacích systémů Cemix THERM s evropskou kvalitou. Široký sortiment fasádních materiálů nabízí nepřeberné množství různých variant realizace fasády. Značka Cemix je známá nejen v České republice, ale i v rámci středoevropského trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444